Povezane vesti
"Uradila sam sve da pobegnem od rijalitija!"
Mondo 19.08.2018
Starleta koja se proslavila u rijalitiju, ne želi više da bude učesnica. Starleta i rijaliti zvezda Tijana Maksimović, poznatija kao Tijana Ajfon, uprkos pisanjima domaćih tabloida da će ponovo ući u rijaliti, otkriva da joj to više ne pada na pamet… »
Banalno je i smešno da učestvujem, Nije mi potreban takav program: Tijana Ajfon ipak neće ući u rijaliti, pokreće ozbiljan…
Kurir 19.08.2018
Tijana Maksimović Ajfon otkirva da u planu nema učestovovanje u rijaliti programima, iako se tako pisalo. "Nije istina da ću učestvovati u rijalitiju. Dobila sam dobru ponudu, ali kako sam starija sve više mi je banalno i smešno da učestvujem u takvoj… »
Vesti dana »
Poslanici opozicije raspravljali o odgovornosti ministra Dačića u slučaju "Senjak": Umesto depeše, bolje da je napisao ostavku
N1 Info pre 53 minutajoš 29 povezanih
Most se raspada, ljudi čekaju 16 sati na granici Hrvatske i BiH: "Ovo nije normalna država"
Telegraf pre 47 minutajoš 37 povezanih
Tropski talas pogodio Evropu, a u Srbiji zavejao sneg: Večeras se u ovim delovima očekuju pljuskovi
Mondo pre 12 minutajoš 37 povezanih
Đorđević o Putinovoj poseti Kini: To nije običan diplomatski susret sa Si Đinpingom
RTV pre 48 minutajoš 25 povezanih
Stručnjaci veoma zabrinuti: "Ebola se možda širi brže nego što mislimo"
Telegraf pre 3 satajoš 19 povezanih