Povezane vesti
Porodice nestalih beba: Što pre otkriti ko preti Pavloviću
N1 Info 20.08.2018
Još se ne zna ko stoji iza pretnji i sabotaža na automobilu člana Vladine komisije za ispitivanje postupaka državnih organa u rasvetljavanju prijavljenih slučajeva nestalih beba, Radiše Pavlovića iz Kragujevca. Pravni zastupnici porodica apeluju na… »
Slučaj Točkovi: Policijska pratnja članu Komisije
Mondo 20.08.2018
U Osnovnom javnom tužilaštvu u Kragujevcu potvrđeno je, da je članu vladine Komisije za ispitivanje postupaka državnih organa u rasvetljavanju prijavljenih slučajeva nestalih beba u Srbiji Radiši Pavloviću, određena stalna pratnja. Foto: Mondo/ Stefan… »
Cela porodica dobila policijsku zaštitu: Prete da će mu "prosuti creva" ako ne prestane da istražuje nestanke beba
Blic 20.08.2018
Određena mi je stalna policijska zaštita. I meni, i članovima moje porodice. Razlog su pretnje ubistvom koje su u poslednje vreme učestale - kaže Radiša Pavlović, član Vladine komisije za rasvetljavanje slučajeva nestalih beba. Pavlović, predsednik… »
Hoće da me ubiju jer tražim otetu decu! Radiši Pavloviću ugrožen život. Dobio policijsku zaštitu
Kurir 20.08.2018
Članu Vladine komisije za ispitivanje postupaka državnih organa u rasvetljavanju prijavljenih slučajeva nestalih beba u Srbiji, Radiši Pavloviću iz Kragujevca, određena je 24-časovna policijska zaštita! Pavlović, koji je i predsednik udruženja "Za istinu… »
Vesti dana »
Ovo su heroji koji spasavaju Srbiju: Monteri po mećavi rizikuju svoje živote da bi pomogli ljudima, Ivanjica dobila struju (FOTO)
RINA pre 1 satjoš 44 povezane
Infrastruktura železnice: Angažovano više od 800 radnika na čišćenju snega na prugama širom Srbije
Euronews pre 7 minutajoš 48 povezanih
Uživo izvori CNN kažu da Tramp razmatra razne vrste vojnih opcija u Iranu: Američka vojska neće ići na iransko tlo
Kurir pre 2 minutajoš 33 povezane
Britanija i Nemačka razmatraju povećanje NATO prisustva na Grenlandu
Politika pre 12 minutajoš 28 povezanih
Led i poledica u Beogradu: Ekipe čiste kritične ulice - gde je najopasnije i koji kolovozi su najkritičniji
Euronews pre 4 satijoš 58 povezanih