Povezane vesti

Beograđanka Sara Vidak ostaje u pritvoru od 30 dana u Crnoj Gori posle navodnog napada na sudiju

Beograđanka Sara Vidak ostaje u pritvoru od 30 dana u Crnoj Gori posle navodnog napada na sudiju

Telegraf 20.08.2018
Devojka je zatvorena zbog napada na službeno lice, odnosno sudiju Suda za prekršaje Jelenu Stanišić. Beograđanka Sara Vidak (20), ostaje u pritvoru od 30 dana koji joj je odredio sudija za istragu Osnovnog suda u Kotoru Špiro Pavićević, po zahtevu… »
Dajte mi samo da čujem mamu ili baku, molim vas: Kada je videla srpskog konzula, Sara Vidak zaplakala

Dajte mi samo da čujem mamu ili baku, molim vas: Kada je videla srpskog konzula, Sara Vidak zaplakala

Telegraf 20.08.2018
- Brinula se i za svog verenika i stalno je ponavljala da jedva čeka sve njih da vidi ili makar čuje telefonom - prenosi Ivica Dačić reči devojke zatvorene u zatvoru Spuž. Kada je u prostoriji za posete zatvora u Spužu ugledala konzulku Srbije u… »
Oglasila se Sara Vidak, nedužno uhapšena Srpkinja u Crnoj Gori: Odmah je pitala za svoju porodicu (foto)

Oglasila se Sara Vidak, nedužno uhapšena Srpkinja u Crnoj Gori: Odmah je pitala za svoju porodicu (foto)

Srbija danas 20.08.2018
Sara Vidak je u sobi sa još tri zatvorenice. - Dajte mi samo da čujem glas mame ili bake, molim vas - prvo je što je plačnim glasom zavapila Sara Vidak kada je u prostoriji za posete zatvora u Spužu ugledala konzulku Srbije u Podgorici Vesnu… »
Nastavlja se muka beograđanke: Crnogorski sud doneo novu skandaloznu odluku o sudbini Sare Vidak!

Nastavlja se muka beograđanke: Crnogorski sud doneo novu skandaloznu odluku o sudbini Sare Vidak!

Srbija danas 20.08.2018
Odbijen prigovor advokata uhapšene Srpkinje. Mlada Beograđanka Sara Vidak (20), ostaje u pritvoru od 30 dana koji joj je odredio sudija za istragu Osnovnog suda u Kotoru Špiro Pavićević, po zahtevu osnovnog državnog tužilaštva, koje je tereti da… »

Vesti dana »