Повезане вести

Београђанка Сара Видак остаје у притвору од 30 дана у Црној Гори после наводног напада на судију

Београђанка Сара Видак остаје у притвору од 30 дана у Црној Гори после наводног напада на судију

Телеграф 20.08.2018
Девојка је затворена због напада на службено лице, односно судију Суда за прекршаје Јелену Станишић. Београђанка Сара Видак (20), остаје у притвору од 30 дана који јој је одредио судија за истрагу Основног суда у Котору Шпиро… »
Дајте ми само да чујем маму или баку, молим вас: Када је видела српског конзула, Сара Видак заплакала

Дајте ми само да чујем маму или баку, молим вас: Када је видела српског конзула, Сара Видак заплакала

Телеграф 20.08.2018
- Бринула се и за свог вереника и стално је понављала да једва чека све њих да види или макар чује телефоном - преноси Ивица Дачић речи девојке затворене у затвору Спуж. Када је у просторији за посете затвора у Спужу угледала… »
Огласила се Сара Видак, недужно ухапшена Српкиња у Црној Гори: Одмах је питала за своју породицу (фото)

Огласила се Сара Видак, недужно ухапшена Српкиња у Црној Гори: Одмах је питала за своју породицу (фото)

Србија данас 20.08.2018
Сара Видак је у соби са још три затворенице. - Дајте ми само да чујем глас маме или баке, молим вас - прво је што је плачним гласом завапила Сара Видак када је у просторији за посете затвора у Спужу угледала конзулку Србије у… »
Наставља се мука београђанке: Црногорски суд донео нову скандалозну одлуку о судбини Саре Видак!

Наставља се мука београђанке: Црногорски суд донео нову скандалозну одлуку о судбини Саре Видак!

Србија данас 20.08.2018
Одбијен приговор адвоката ухапшене Српкиње. Млада Београђанка Сара Видак (20), остаје у притвору од 30 дана који јој је одредио судија за истрагу Основног суда у Котору Шпиро Павићевић, по захтеву основног државног тужилаштва… »

Вести дана »