Povezane vesti
Zbog slanja živog pitona u Novi Sad, stroži zakon o poštanskim uslugama
Radio 021 20.08.2018
Nadležne službe su utvrdile ko je poslao u Novi Sad paket sa živom zmijom i protiv tog lica su podnete krivične prijave zbog zlostavljanja životinja i falsifikovanja isprava. U saopštenju Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija se navodi… »
Nakon zmije u paketu, u proceduri novi zakon
Moj Novi Sad 20.08.2018
Inspektori za poštanske usluge, u saradnji sa predstavnicima policijske uprave i inspektorima zaštite životne sredine, sproveli su vanredni terenski nadzor u Jagodini, nakon što je u oštećenom poštanskom paketu poslatom iz ovog grada u Novi Sad… »
Protiv pošiljaoca zmije iz Jagodine u NS krivična prijava
IndeksOnline 20.08.2018
BEOGRAD – Inspektori za poštanske usluge u saradnji sa predstavnicima policijske uprave i inspektorima zaštite životne sredine, sproveli su vanredni terenski nadzor u Jagodini, nakon što je u oštećenom poštanskom paketu, poslatom iz Jagodine u… »
Otkriveno ko je poslao zmiju poštom u Novi Sad
Mondo 20.08.2018
Nadležne službe su utvrdile ko je poslao paket sa živom zmijom i protiv tog lica su podnete krivične prijave zbog zlostavljanja životinja i falsifikovanja isprava. Foto: MONDO/Zora Ćirković Inspektori za poštanske usluge, u saradnji sa drugim… »
Utvrđeno ko je poštom poslao živu zmiju u Novi Sad
N1 Info 20.08.2018
Nadležne službe su utvrdile ko je poslao paket sa živom zmijom i protiv tog lica su podnete krivične prijave zbog zlostavljanja životinja i falsifikovanja isprava, a Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija će unaprediti postojeću… »
Vesti dana »

Da li je Đoković oštećen zbog novog pravila? Javio se bivši Federerov trener, jedno ni njemu nije jasno
Mondo pre 1 satjoš 20 povezanih

Upaljen narandžasti meteo alarm, danas na udaru ovaj deo Srbije! Rhmz objavio upozorenje, evo do kada će padati kiša
Kurir pre 51 minutajoš 17 povezanih

(VIDEO) Ponovo radi tripl-dabl mašina iz Sombora: Oporavljeni Jokić izdominirao protiv Milvokija
Euronews pre 1 satjoš 18 povezanih

„Ja sam čuo da su nas pustili“: Nedović se posle pobede nad Virtusom osvrnuo na spekulacije o meču u Pireju
Danas pre 10 satijoš 5 povezanih

Nikola, kako ovo? Amerika bruji o nestvarnom potezu Jokića (video)
Večernje novosti pre 1 satjoš 17 povezanih