Povezane vesti

Prosinečki ga razočarao: Vređa mene i reprezentaciju

Prosinečki ga razočarao: Vređa mene i reprezentaciju

N1 Info 20.08.2018
Selektor reprezentacije Bosne i Hercegovine Robert Prosinečki izostavio je golmana Bornmuta Asmira Begovića sa spiska igrača za prva dva meča u Ligi Nacija protiv Severne Irske i Austrije. Nekadašnji reprezentativac Jugoslavije i Hrvatske i trener… »
Prosinečki ga razočarao: Vređa mene i reprezentaciju!

Prosinečki ga razočarao: Vređa mene i reprezentaciju!

Vesti online 20.08.2018
Selektor reprezentacije Bosne i Hercegovine Robert Prosinečki izostavio je golmana Bornmuta Asmira Begovića sa spiska igrača za prva dva meča u Ligi Nacija protiv Severne Irske i Austrije. Nekadašnji reprezentativac Jugoslavije i Hrvatske i trener… »
Bura u bih: Prosinečki izbacio spisak za Ligu nacija, a na njemu nema jednog od najpoznatijih

Bura u bih: Prosinečki izbacio spisak za Ligu nacija, a na njemu nema jednog od najpoznatijih

Hot sport 20.08.2018
Bivši fudbaler Crvene zvezde i selektor Bosne i Hercegovine je danas objavio na koga računa za utakmice Lige nacija protiv Severne Irske i Austrije. Međutim, na spisku nema golmana Asmira Begovića jednog od onih sa najviše nastupa u nacionalnom timu… »
Prosinečki uputio poziv fudbaleru Partizana

Prosinečki uputio poziv fudbaleru Partizana

Sportske.net 20.08.2018
Još jedna potvrda njegovih kvaliteta. Reprezentaciju Bosne i Hercegovine u prvoj polovini septembra očekuju prve utakmice u okviru Lige nacija, i to protiv Severne Irske 8. septembra i Austrije tri dana kasnije. Selektor Robert Prosinečki danas je… »

Vesti dana »