Повезане вести

Ђоковић шести носилац на Ју-Ес опену

Ђоковић шести носилац на Ју-Ес опену

Вести онлине 21.08.2018
Поредак главних носилаца у жребу за последњи турнир за гренд слем у сезони (27. август - 9. септембар) исти је као и међу првих десет на светској листи. После године паузе Новак Ђоковић се враћа на Ју-Ес опен као једини тенисер… »
Новак Ђоковић – прича о каријери кроз причу о историји

Новак Ђоковић – прича о каријери кроз причу о историји

Н1 Инфо 21.08.2018
Две недеље раније у калифорнијској пустињи играо је прво финале и изгубио од Рафаела Надала, а тада је победио Гиљерма Кањаса 6:3, 6:2, 6:4. Један 19-годишњак из Србије тада је започео пут који је 11 и по година касније… »
Ђоковић: "Спреман сам за свој најбољи тенис!"

Ђоковић: "Спреман сам за свој најбољи тенис!"

Спортске.нет 21.08.2018
Србин се након успеха на Синсинатију већ окренуо новим, већим изазовима. Српски тенисер Новак Ђоковић дошао је данас у Њујорк где ће наредне недеље почети УС Опен. Новак је недавно ушао у историју тениса као први тенисер који… »
Ђоковић: Играм свој најбољи тенис, спреман сам за УСО

Ђоковић: Играм свој најбољи тенис, спреман сам за УСО

Н1 Инфо 21.08.2018
Српски тенисер Новак Ђоковић стигао је у уторак у Њујорк, где ће се од понедељка такмичити на УС Опену. У недељу је 13-струки Грен слем шапион освојио Мастерс у Синсинатију, победом над Роџером Федерером у финалу. На тај… »
Руседски: Ђоковић најбољи икад? УС Опен је кључ

Руседски: Ђоковић најбољи икад? УС Опен је кључ

Н1 Инфо 21.08.2018
Новак Ђоковић ће моћи да буде сматран најбољим тенисером свих времена уколико освоји још две или три Грен слем титуле, сматра Грег Руседски. Србин је у недељу освојио Синсинати, чиме је постао први играч који је тријумфовао на… »
Видео који је одушевио Нолета: 11 година, четири месеца и 118 дана – вау, колико носталгије (видео)

Видео који је одушевио Нолета: 11 година, четири месеца и 118 дана – вау, колико носталгије (видео)

Хот спорт 21.08.2018
Новак Ђоковић постао је први тенисер у историји који је освојио свих девет Мастерс турнира из серије 1.000. Новак се 19. августа златним словима уписао у историју тениса освојивши први пут у каријери турниру у Синсинатију, чиме… »
Видео који је и Новака учинио носталгичним

Видео који је и Новака учинио носталгичним

Мондо 21.08.2018
Погледајте колаж снимака са путовања започетог пре 11 година, четири месеца и 18 дана у Мајамију. Пуних 11 година, четири месеца и 18 дана било је потребно Новаку Ђоковићу да комплетира "златни мастерс". Рекло би се - дуг… »
Видео Ноле на деветом небу: Ђоковић од првог мастерса до комплетирања титула у Синсинатију прешао дуг и емотиван пут

Видео Ноле на деветом небу: Ђоковић од првог мастерса до комплетирања титула у Синсинатију прешао дуг и емотиван пут

Вечерње новости 20.08.2018
Бићу поносан на ово достигнуће до краја живота. Тешко је поредити га са било којим успехом - рекао је српски ас после победе над Федерером. НЕМА шале са Џокером, одјекнуло је тениском планетом 1. априла 2007. Новак Ђоковић је са… »

Вести дана »