Povezane vesti

Stefan Karić progovorio o druženju sa Kijom, pa otkrio da li postoji šansa bude u vezi sa njom, a onda spomenuo i Slobu!

Stefan Karić progovorio o druženju sa Kijom, pa otkrio da li postoji šansa bude u vezi sa njom, a onda spomenuo i Slobu!

Telegraf 21.08.2018
Karić je bez dlake na jeziku prokomentarisao i Kristinin odnos sa bivšim suprugom Slobom Radanovićem. Pobednicu Zadruge Kristinu Kiju Kockar povezivali su sa mnogim muškarcima, pa tako i sa Stefanom Karićem koji je medijima postao poznat po vezi sa… »
Bila je kratka, ali surova! Ovako je Kija prokomentarisala Lunin ulazak u Zadrugu 2

Bila je kratka, ali surova! Ovako je Kija prokomentarisala Lunin ulazak u Zadrugu 2

Telegraf 21.08.2018
Luna Đogani izazvala je različite reakcije nakon odluke da, posle prve, uđe i u drugu sezonu Zadruge. Nakon što je Luna Đogani potvrdila da u septembru ulazi u Zadrugu 2, samo tri meseca nakon što je izašla iz prve sezone istog rijalitija, i to kao… »
Evo šta je Sloba rekao o Luninom učešću u Zadruzi 2 i da li će se ponovo naći u istom rijalitiju sa Đoganijevom!

Evo šta je Sloba rekao o Luninom učešću u Zadruzi 2 i da li će se ponovo naći u istom rijalitiju sa Đoganijevom!

Telegraf 21.08.2018
- Očekujem da neće nasedati na provokacije, da će se malo opustiti, da neće sve shvatati lično i da će biti pozitivna - rekao je Sloba. Luna Đogani je prošle noći bila gošća u emisiji "Narod pita" gde je otkrila da će učestvovati u Zadruzi 2… »
Nakon što je Karićev otac poručio Luni da je izgubila podršku zbog ulaska u Zadrugu 2, oglasila se i Đoganijeva! (foto)

Nakon što je Karićev otac poručio Luni da je izgubila podršku zbog ulaska u Zadrugu 2, oglasila se i Đoganijeva! (foto)

Telegraf 21.08.2018
- Dobila si lovu, ali izgubila podršku - poručio je Osman Karić nakon čega se i Luna oglasila. Nakon što je Luna Đogani u emisiji "Zadruga narod pita" javno potvrdila da je učesnica Zadruge 2 nastala je velika pometnja na društvenim mrežama. Prvi… »
Dobila si lovu, ali izgubila podršku! Karićev otac se oglasio žestokom porukom nakon što je Luna potvrdila ulazak u Zadrugu…

Dobila si lovu, ali izgubila podršku! Karićev otac se oglasio žestokom porukom nakon što je Luna potvrdila ulazak u Zadrugu…

Telegraf 21.08.2018
- Lova vrti gde Luna prvo neće, pa sve svoje zbog para baca u smeće - poručio je Osman Karić. Luna Đogani je prošle noći bila gošća u emisiji "Narod pita" gde je potvrdila da će učestvovati u Zadruzi 2 koja bi uskoro trebala da počne. Nije to… »
Nije to bila tuča, udarila sam ga nekoliko puta! Luna progovorila o Slobi i saslušanju u policiji, korekciji usana, a onda…

Nije to bila tuča, udarila sam ga nekoliko puta! Luna progovorila o Slobi i saslušanju u policiji, korekciji usana, a onda…

Telegraf 21.08.2018
- Jednog jutra sam dobila poziv da dođem na sud, dva meseca posle Zadruge jer je neki gledalac prijavio da sam ja pretukla Slobu - prisetila se Luna. Prošle noći Luna Đogani je gostovala u emisiji "Narod pita" gde je odgovarala na različita pitanja… »

Vesti dana »