Повезане вести
Стефан Карић проговорио о дружењу са Кијом, па открио да ли постоји шанса буде у вези са њом, а онда споменуо и Слобу!
Телеграф 21.08.2018
Карић је без длаке на језику прокоментарисао и Кристинин однос са бившим супругом Слобом Радановићем. Победницу Задруге Кристину Кију Коцкар повезивали су са многим мушкарцима, па тако и са Стефаном Карићем који је медијима… »
Била је кратка, али сурова! Овако је Кија прокоментарисала Лунин улазак у Задругу 2
Телеграф 21.08.2018
Луна Ђогани изазвала је различите реакције након одлуке да, после прве, уђе и у другу сезону Задруге. Након што је Луна Ђогани потврдила да у септембру улази у Задругу 2, само три месеца након што је изашла из прве сезоне истог… »
Ево шта је Слоба рекао о Лунином учешћу у Задрузи 2 и да ли ће се поново наћи у истом ријалитију са Ђоганијевом!
Телеграф 21.08.2018
- Очекујем да неће наседати на провокације, да ће се мало опустити, да неће све схватати лично и да ће бити позитивна - рекао је Слоба. Луна Ђогани је прошле ноћи била гошћа у емисији "Народ пита" где је открила да ће учествовати… »
Након што је Карићев отац поручио Луни да је изгубила подршку због уласка у Задругу 2, огласила се и Ђоганијева! (фото)
Телеграф 21.08.2018
- Добила си лову, али изгубила подршку - поручио је Осман Карић након чега се и Луна огласила. Након што је Луна Ђогани у емисији "Задруга народ пита" јавно потврдила да је учесница Задруге 2 настала је велика пометња на… »
Добила си лову, али изгубила подршку! Карићев отац се огласио жестоком поруком након што је Луна потврдила улазак у Задругу 2…
Телеграф 21.08.2018
- Лова врти где Луна прво неће, па све своје због пара баца у смеће - поручио је Осман Карић. Луна Ђогани је прошле ноћи била гошћа у емисији "Народ пита" где је потврдила да ће учествовати у Задрузи 2 која би ускоро требала да… »
Није то била туча, ударила сам га неколико пута! Луна проговорила о Слоби и саслушању у полицији, корекцији усана, а онда…
Телеграф 21.08.2018
- Једног јутра сам добила позив да дођем на суд, два месеца после Задруге јер је неки гледалац пријавио да сам ја претукла Слобу - присетила се Луна. Прошле ноћи Луна Ђогани је гостовала у емисији "Народ пита" где је одговарала… »
Вести дана »
Ђурић: Погурати питање проширења ЕУ у 2026, то треба да буде геополитичка одлука
РТВ пре 46 минутајош 18 повезаних
Надзорни одбор донео велику одлуку: Србин нови председник управе БМВ-а
Еуроневс пре 32 минутајош 16 повезаних
Временска прогноза за Србију у децембру 2025: стабилно време са маглом и топлим данима
Наслови.аи пре 22 минутајош 17 повезаних
Почетак примене Закона "Свој на своме" за упис права својине на непокретностима у Србији
Наслови.аи пре 12 минутајош 30 повезаних