Повезане вести
Птица срушила борбени Авион у Шведској: Пилот се катапултирао, хитно пребачен у болницу
Курир 21.08.2018
Борбени авион ЈАС 39 Грипен срушио се данас на југу Шведске, пошто је птица налетела на летилицу, саопштила је шведска војска. Пилот се безбедно катапултирао и пребачен је у оближњу болницу ради провере његовог здравственог… »
Шведски борбени авион се срушио након судара с птицом
Ал Јазеера 21.08.2018
Након судара с птицом, пилот се сигурно катапултирао и пребачен је у оближњу болницу ради провјере здравственог стања. Борбени авион ЈАС 39 Грипен срушио се у уторак на југу Шведске, након што је птица налетјела на летјелицу… »
Борбени шведски авион срушио се након судара с птицом
Данас 21.08.2018
Након судара с птицом, пилот се сигурно катапултирао и пребачен је у оближњу болницу ради провере здравственог стања, преноси Ал Јазеера Балканс. Борбени авион ЈАС 39 Грипен срушио се у уторак на југу Шведске, након што је… »
Птице срушиле шведски војни авион, пилот преживео
Н1 Инфо 21.08.2018
Шведски борбени авион ЈАС 39 Грипен срушио се близу ваздухопловне базе у јужној Шведској након налета птица, а пилот се катапултирао и није теже повређене, објавила је војска. Хеликоптер је стигао по пилота и превезао га у… »
Шведска: Птица оборила млазњак
РТВ 21.08.2018
МАЛМЕ - Шведски борбени млазњак "ЈАС 39 Грипен" срушио се данас на југу земље, пошто је ударио птицу. Пилот се успешно катапултирао и превезен је у болницу, ради контроле, саопштиле су шведске оружане снаге. Авион се срушио у… »
Птица оборила шведски борбени авион
Радио 021 21.08.2018
Шведски борбени млазњак "ЈАС 39 Грипен" срушио се данас на југу земље, пошто је ударио птицу. Пилот се успешно катапултирао и превезен је у болницу на контролу, саопштиле су шведске оружане снаге. Авион се срушио у близини… »
Вести дана »
Расте број повређених у земљотресу; Огласила се премијерка: Будите на опрезу ВИДЕО
Б92 пре 15 минутајош 32 повезане
Грађани верују држави - нико није правио залихе нафте; Ђедовић Хандановић: "Наћи ћемо решење" ВИДЕО
Б92 пре 3 сатајош 47 повезаних
Авокатица Боровић: Тужилаштво нема ниједан валидан доказ, поступак покушај застрашивања студентског покрета
Н1 Инфо пре 8 сатијош 29 повезаних