Повезане вести

Птица срушила борбени Авион у Шведској: Пилот се катапултирао, хитно пребачен у болницу

Птица срушила борбени Авион у Шведској: Пилот се катапултирао, хитно пребачен у болницу

Курир 21.08.2018
Борбени авион ЈАС 39 Грипен срушио се данас на југу Шведске, пошто је птица налетела на летилицу, саопштила је шведска војска. Пилот се безбедно катапултирао и пребачен је у оближњу болницу ради провере његовог здравственог… »
Шведски борбени авион се срушио након судара с птицом

Шведски борбени авион се срушио након судара с птицом

Ал Јазеера 21.08.2018
Након судара с птицом, пилот се сигурно катапултирао и пребачен је у оближњу болницу ради провјере здравственог стања. Борбени авион ЈАС 39 Грипен срушио се у уторак на југу Шведске, након што је птица налетјела на летјелицу… »
Борбени шведски авион срушио се након судара с птицом

Борбени шведски авион срушио се након судара с птицом

Данас 21.08.2018
Након судара с птицом, пилот се сигурно катапултирао и пребачен је у оближњу болницу ради провере здравственог стања, преноси Ал Јазеера Балканс. Борбени авион ЈАС 39 Грипен срушио се у уторак на југу Шведске, након што је… »
Птице срушиле шведски војни авион, пилот преживео

Птице срушиле шведски војни авион, пилот преживео

Н1 Инфо 21.08.2018
Шведски борбени авион ЈАС 39 Грипен срушио се близу ваздухопловне базе у јужној Шведској након налета птица, а пилот се катапултирао и није теже повређене, објавила је војска. Хеликоптер је стигао по пилота и превезао га у… »
Шведска: Птица оборила млазњак

Шведска: Птица оборила млазњак

РТВ 21.08.2018
МАЛМЕ - Шведски борбени млазњак "ЈАС 39 Грипен" срушио се данас на југу земље, пошто је ударио птицу. Пилот се успешно катапултирао и превезен је у болницу, ради контроле, саопштиле су шведске оружане снаге. Авион се срушио у… »
Птица оборила шведски борбени авион

Птица оборила шведски борбени авион

Радио 021 21.08.2018
Шведски борбени млазњак "ЈАС 39 Грипен" срушио се данас на југу земље, пошто је ударио птицу. Пилот се успешно катапултирао и превезен је у болницу на контролу, саопштиле су шведске оружане снаге. Авион се срушио у близини… »

Вести дана »