Povezane vesti
Haradinaj: Ako tenkovi Srbije pređu granicu, imamo pravo na samoodbranu
Al Jazeera 21.08.2018
Premijer Kosova je kazao da će biti smatrano nacionalnom izdajom ako neko pokuša 'pomjerati granice'. Premijer Kosova Ramush Haradinaj je izjavio da niko nema pravo da razgovara o granicama, prenela je Radio-televizija Kosova. Predsednik Kosova Hashim… »
Haradinaj u strahu od naših tenkova: Ako napadne Srbija, NATO će pomoći ako može, ako ne, kazaće srećno
Srbija danas 21.08.2018
Nije mu svejedno. Premijer lažne države Kosovo Ramuš Haradinaj poručuje da nema razgovara o granicama Kosova. On dodaje da će sed Albanci suprotstaviti i da se nada kako će se NATO braniti ako tenkovi Srbije pređu kosovsku granicu, mi smo ovde, niko… »
Haradinaj: Nema pomeranja granice,ako SRB tenkovi krenu mi smo tu
IndeksOnline 21.08.2018
PRIŠTINA – Kosovski premijer Ramuš Haradinaj rekao je da niko nema pravo da razgovara o granicama Kosova i dodao: “Ako tenkovi Srbije pređu kosovsku granicu, mi smo ovde, niko drugi nije ovde”, rekao je Haradinaj, prenela televizija RTK 2. Kosovski… »
Vesti dana »

Demonstranti ispred prostorija SNS na Novom Beogradu: Prisutne i pristalice SNS, razdvaja ih policija (foto/video)
Blic pre 54 minutajoš 1 povezana

Teška nesreća kod Šibenika: Jedna osoba poginula kada je kamion prešao u suprotnu traku i udario u automobil
Blic pre 24 minutajoš 1 povezana

Ukrajinski front pada za: Dva-tri meseca? Tramp preti, Putin ignoriše ultimatum, ne odustaje od zacrtanih ciljeva
Blic pre 1 satjoš 2 povezane

Osmani primila pismo od Trampa: Američki predsednik nazvao Kosovo pravim prijateljem SAD
Blic pre 49 minutajoš 1 povezana

Vučić zahvalio italijanskoj premijerki na podršci evropskom putu Srbije i održavanju EXPO
Danas pre 3 satajoš 1 povezana