Povezane vesti
Vučić poručio: Ne interesuje me rejting, već dobro za Srbiju i građane
Srbija danas 21.08.2018
To je ono što me vodi napred. Rukovodim se samo time koliko ću dobrog učiniti za Srbiju i naše građane, izjavio je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić. - To je ono što me vodi napred - rekao je predsednik i dodao da se oni koji se ozbiljno bave… »
Vučić o Ćosićevoj ideji o podeli Kosova: On je to predložio kada je tamo živelo 12,5 odsto Srba. Stvari su se od tad promenile…
Telegraf 21.08.2018
Politika VučićNa pitanje da komentariše izjavu Vuka Jeremića o premijerki Ani Brnabić, Vucicć je rekao da je reč o ljudima za koje je važno da se obračunavaju sa ženama. Rukovodim se samo time koliko ću dobrog učiniti za Srbiju i naše građane, izjavio je… »
Vesti dana »
Srbiju prže tropske vrućine: Temperature do 39 stepeni, raste opasnost od požara
ROMinfomedia pre 32 minutajoš 21 povezana
Počinje upis učenika u srednje škole: Evo kada i kako budući srednjoškolci mogu da se upišu
Ozon pre 1 satjoš 12 povezanih
Muškarac (24) teško povređen u nesreći na Pančevačkom mostu, automobilom udario u banderu
Newsmax Balkans pre 57 minutajoš 11 povezanih
(Video) Gori popularno hrvatsko letovalište, požar se veoma brzo širi, od dima se ništa ne vidi! Sve vatrogasne snage na terenu, prizor na licu mesta jeziv
Blic pre 47 minutajoš 11 povezanih
AMSS: Očekuje se pojačan intenzitet saobraćaja, savet vozaćima da ne putuju u najtoplijem delu dana
N1 Info pre 1 satjoš 10 povezanih