Povezane vesti
Partizan apeluje: Navijači, bez političkih parola
Mondo 21.08.2018
Vlada veliko interesovanje za ulaznice, navode iz Partizana. Foto: MN Press UEFA je meč plej-ofa za Ligu Evrope između Partizana i Bešiktaša proglasila "visokorizičnim", pa tako nisu dozvoljeni gostujući navijači, a iz tabora vicešampiona Srbije apeluju… »
Šćekić prijavljen za Evropu: Znam kako se pobeđuje Bešiktaš
Mozzart sport 21.08.2018
Crnogorski vezista kaže da može da pokrije i poziciju štopera, a prisetio se i gola kojim je prošle godine Genčleribirligi slavio protiv istanbulskog velikana. Novi vezista Partizana Aleksandar Šćekić moći će da zaigra već u četvrtak protiv Bešiktaša u… »
Šćekić: Partizan najveći na Balkanu
N1 Info 21.08.2018
Novi fudbaler Partizana Aleksandar Šćekić otkrio je da ga je Ljubiša Tumbaković uputio u to u kakav klub dolazi. Crnogorski internacionalac u utorak je i zvanično predstavljen kao novo pojačenje crno-belih. "Velika mi je čast i zadovoljstvo što sam došao… »
On zna kako se dobija Bešiktaš!
Mondo 21.08.2018
"Velika mi je čast i zadovoljstvo što sam došao u najveći klub na Balkanu", poručio je novi defanzivni vezista crno-belih Aleksandar Šćekić. Nije mnogo golova u karijeri dao Aleksandar Šćekić (26), najnovije pojačanje Partizana koje je danas promovisano… »
Novo pojačanje Partizana: U Humskoj predstavljen igrač koji je prošle sezone tresao mrežu Bešiktaša!
Hot sport 21.08.2018
Na stadionu Partizana održana je promocija Aleksandra Šćekića, dosadašnjeg igrača Genčerbirligija i standardnog reprezentativca Crne Gore. Njega je, najpre, javnosti predstavio sportski direktor Partizana Ivica Iliev, koji je istakao veliko zadovoljstvo… »
Šćekić na predstavljanju: Partizan najveći klub na Balkanu
Sportski žurnal 21.08.2018
Novi fudbaler Partizana Aleksandar Šćekić rekao je da mu je velika čast što je došao u taj klub, za koji je kazao da je najveći na Balkanu, i da od njega mogu da se očekuju odanost i rad. – Velika mi je čast i zadovoljstvo što sam došao u najveći klub na… »
Novo pojačanje Partizana: "Došao sam u najveći klub na Balkanu!"
Sportske.net 21.08.2018
Šćekić nije štedeo komplimente na račun crno-belih. Partizan je pojačao sredinu terena, Aleksandar Šćekić je došao iz turskog Genčlerbirligija, a spreman je da zaigra već u četvrtak. Navijače crno-belih je obradovao izjavom. "Ostvario mi se san da… »
I Partizan - Bešiktaš na Areni!
Mondo 21.08.2018
Utakmica se igra u četvrtak od 20.30 časova, a specijalni program počeće 90 minuta ranije. Televizija Arena sport ponudiće svojim gledaocima dva velika fudbalska spektakla u razmaku od 48 sati. Posle meča Crvene zvezde i Salcburga u utorak uveče, Arena… »
Vesti dana »
Pokrenuta Nacionalna platforma za praćenje cena u trgovinskim lancima u Srbiji
Naslovi.ai pre 8 minutajoš 27 povezanih
Milan Nedeljković preuzima funkciju predsednika Uprave BMW AG od maja 2026.
Naslovi.ai pre 27 minutajoš 25 povezanih
Vučić: Tri moguća scenarija za NIS, Srbija bi platila ruski deo vlasništva
RTS pre 27 minutajoš 18 povezanih
Opština Vlasotince poziva građane da preko državnog programa “Svoj na svome” urede imovinska prava
Jugmedia pre 1 satjoš 44 povezane
‘Pod represijom’ – takav je građanski prostor u Srbiji, prema oceni CIVICUS Monitora
Mašina pre 2 satajoš 18 povezanih