Povezane vesti

Partizan apeluje: Navijači, bez političkih parola

Partizan apeluje: Navijači, bez političkih parola

Mondo 21.08.2018
Vlada veliko interesovanje za ulaznice, navode iz Partizana. Foto: MN Press UEFA je meč plej-ofa za Ligu Evrope između Partizana i Bešiktaša proglasila "visokorizičnim", pa tako nisu dozvoljeni gostujući navijači, a iz tabora vicešampiona Srbije… »
Šćekić prijavljen za Evropu: Znam kako se pobeđuje Bešiktaš

Šćekić prijavljen za Evropu: Znam kako se pobeđuje Bešiktaš

Mozzart sport 21.08.2018
Crnogorski vezista kaže da može da pokrije i poziciju štopera, a prisetio se i gola kojim je prošle godine Genčleribirligi slavio protiv istanbulskog velikana. Novi vezista Partizana Aleksandar Šćekić moći će da zaigra već u četvrtak protiv… »
On zna kako se dobija Bešiktaš!

On zna kako se dobija Bešiktaš!

Mondo 21.08.2018
"Velika mi je čast i zadovoljstvo što sam došao u najveći klub na Balkanu", poručio je novi defanzivni vezista crno-belih Aleksandar Šćekić. Nije mnogo golova u karijeri dao Aleksandar Šćekić (26), najnovije pojačanje Partizana koje je danas… »
Šćekić: Partizan najveći na Balkanu

Šćekić: Partizan najveći na Balkanu

N1 Info 21.08.2018
Novi fudbaler Partizana Aleksandar Šćekić otkrio je da ga je Ljubiša Tumbaković uputio u to u kakav klub dolazi. Crnogorski internacionalac u utorak je i zvanično predstavljen kao novo pojačenje crno-belih. "Velika mi je čast i zadovoljstvo što… »
Novo pojačanje Partizana: U Humskoj predstavljen igrač koji je prošle sezone tresao mrežu Bešiktaša!

Novo pojačanje Partizana: U Humskoj predstavljen igrač koji je prošle sezone tresao mrežu Bešiktaša!

Hot sport 21.08.2018
Na stadionu Partizana održana je promocija Aleksandra Šćekića, dosadašnjeg igrača Genčerbirligija i standardnog reprezentativca Crne Gore. Njega je, najpre, javnosti predstavio sportski direktor Partizana Ivica Iliev, koji je istakao veliko… »
Novo pojačanje Partizana: "Došao sam u najveći klub na Balkanu!"

Novo pojačanje Partizana: "Došao sam u najveći klub na Balkanu!"

Sportske.net 21.08.2018
Šćekić nije štedeo komplimente na račun crno-belih. Partizan je pojačao sredinu terena, Aleksandar Šćekić je došao iz turskog Genčlerbirligija, a spreman je da zaigra već u četvrtak. Navijače crno-belih je obradovao izjavom. "Ostvario mi se… »
Šćekić na predstavljanju: Partizan najveći klub na Balkanu

Šćekić na predstavljanju: Partizan najveći klub na Balkanu

Sportski žurnal 21.08.2018
Novi fudbaler Partizana Aleksandar Šćekić rekao je da mu je velika čast što je došao u taj klub, za koji je kazao da je najveći na Balkanu, i da od njega mogu da se očekuju odanost i rad. – Velika mi je čast i zadovoljstvo što sam došao u… »
I Partizan - Bešiktaš na Areni!

I Partizan - Bešiktaš na Areni!

Mondo 21.08.2018
Utakmica se igra u četvrtak od 20.30 časova, a specijalni program počeće 90 minuta ranije. Televizija Arena sport ponudiće svojim gledaocima dva velika fudbalska spektakla u razmaku od 48 sati. Posle meča Crvene zvezde i Salcburga u utorak uveče… »

Vesti dana »