Повезане вести

Партизан апелује: Навијачи, без политичких парола

Партизан апелује: Навијачи, без политичких парола

Мондо 21.08.2018
Влада велико интересовање за улазнице, наводе из Партизана. Фото: МН Пресс УЕФА је меч плеј-офа за Лигу Европе између Партизана и Бешикташа прогласила "високоризичним", па тако нису дозвољени гостујући навијачи, а из табора… »
Шћекић пријављен за Европу: Знам како се побеђује Бешикташ

Шћекић пријављен за Европу: Знам како се побеђује Бешикташ

Моззарт спорт 21.08.2018
Црногорски везиста каже да може да покрије и позицију штопера, а присетио се и гола којим је прошле године Генчлерибирлиги славио против истанбулског великана. Нови везиста Партизана Александар Шћекић моћи ће да заигра већ у… »
Шћекић: Партизан највећи на Балкану

Шћекић: Партизан највећи на Балкану

Н1 Инфо 21.08.2018
Нови фудбалер Партизана Александар Шћекић открио је да га је Љубиша Тумбаковић упутио у то у какав клуб долази. Црногорски интернационалац у уторак је и званично представљен као ново појачење црно-белих. "Велика ми је част и… »
Он зна како се добија Бешикташ!

Он зна како се добија Бешикташ!

Мондо 21.08.2018
"Велика ми је част и задовољство што сам дошао у највећи клуб на Балкану", поручио је нови дефанзивни везиста црно-белих Александар Шћекић. Није много голова у каријери дао Александар Шћекић (26), најновије појачање Партизана… »
Ново појачање Партизана: У Хумској представљен играч који је прошле сезоне тресао мрежу Бешикташа!

Ново појачање Партизана: У Хумској представљен играч који је прошле сезоне тресао мрежу Бешикташа!

Хот спорт 21.08.2018
На стадиону Партизана одржана је промоција Александра Шћекића, досадашњег играча Генчербирлигија и стандардног репрезентативца Црне Горе. Њега је, најпре, јавности представио спортски директор Партизана Ивица Илиев, који је… »
Шћекић на представљању: Партизан највећи клуб на Балкану

Шћекић на представљању: Партизан највећи клуб на Балкану

Спортски журнал 21.08.2018
Нови фудбалер Партизана Александар Шћекић рекао је да му је велика част што је дошао у тај клуб, за који је казао да је највећи на Балкану, и да од њега могу да се очекују оданост и рад. – Велика ми је част и задовољство што… »
Ново појачање Партизана: "Дошао сам у највећи клуб на Балкану!"

Ново појачање Партизана: "Дошао сам у највећи клуб на Балкану!"

Спортске.нет 21.08.2018
Шћекић није штедео комплименте на рачун црно-белих. Партизан је појачао средину терена, Александар Шћекић је дошао из турског Генчлербирлигија, а спреман је да заигра већ у четвртак. Навијаче црно-белих је обрадовао изјавом… »
И Партизан - Бешикташ на Арени!

И Партизан - Бешикташ на Арени!

Мондо 21.08.2018
Утакмица се игра у четвртак од 20.30 часова, а специјални програм почеће 90 минута раније. Телевизија Арена спорт понудиће својим гледаоцима два велика фудбалска спектакла у размаку од 48 сати. После меча Црвене звезде и… »

Вести дана »