Nude utočište zlatnim ribicama

Nude utočište zlatnim ribicama

Radio 021 utorak, 21. avgust 2018.
Jedan akvarijum u Parizu nudi utočište za zlatne ribice, kako ne bi završile u kanalizacionim cevima.
Jedna od vlasnica zlatnih ribica, Emi Lefuest, izjavila je da više ne može da pruži povoljne uslove za život svom ljubimcu Luisu-Pablu. "Poprilično sam vezana za njega, ali rekla sam sebi, dve godine su dovoljne i sada je vreme... »

Akvarijum nudi spas za pariske zlatne ribice

B92 utorak, 21. avgust 2018.
B92: Akvarijum nudi spas za pariske zlatne ribice
Jedan akvarijum u Parizu nudi utočište za zlatne ribice njihovim vlasnicima ukoliko nemaju dovoljno prostora da im to sami omoguće.
Vlasnici akvarijuma nude smeštaj ribicama, kako ne bi završile u kanalizacionim cevima, prenosi Rojters. Jedna od vlasnica zlatnih ribica, Emi Lefuest, izjavila je, naime, da više ne može da pruži povoljne uslove za život svom... »

U Parizu otvoren „azil“ za zlatne ribice

RTS utorak, 21. avgust 2018.
RTS: U Parizu otvoren „azil“ za zlatne ribice
Jedan akvarijum u Parizu nudi utočište za zlatne ribice njihovim vlasnicima ukoliko više ne žele ili nemaju dovoljno uslova da ih drže.
"Aquarium de Paris", najveći akvarijum u francuskoj prestonici, nudi smeštaj „napuštenim“ ribicama kako ne bi završile u ve-ce šoljama, odnosno kanalizacionim cevima, prenosi Rojters. Jedna od vlasnica zlatnih ribica, Emi... »

Pariski akvarijum nudi utočište zlatnim ribicama

Večernje novosti utorak, 21. avgust 2018.
Jedan akvarijum u Parizu nudi utočište za zlatne ribice njihovim vlasnicima ukoliko nemaju dovoljno prostora da im to sami omoguće
PARIZ - Jedan akvarijum u Parizu nudi utočište za zlatne ribice njihovim vlasnicima ukoliko nemaju dovoljno prostora da im to sami omoguće. Vlasnici akvarijuma nude smeštaj ribicama, kako ne bi završile u kanalizacionim cevima,... »
©2019 Netmark d.o.o.