Повезане вести
Скат: Руске колеге подржавају паравојни камп, ми кошаркашки
Н1 Инфо 21.08.2018
Амбасадор Сједињених Америчких Држава у Србији Кајл Скат реаговао је на омладински камп на Златибору у коме су деца пролазила војничку обуку и навео да они подржавају другачију врсту активности. "Занимљиво је да руске колеге… »
Амбасадор САД о кампу на Златибору: Ми подржавамо другачије активности
Нови магазин 21.08.2018
Амбасадор Сједињених Америчких Држава у Србији Кајл Скат реаговао је на омладински камп на Златибору у коме су деца пролазила војничку обуку и навео да они подржавају другачију врсту активности. "Занимљиво је да руске колеге… »
Кајл Скот о кампу на Златибору: Руси подржавају паравојне скупове, а ми кошаркашка окупљања и такмичења из географије
Вечерње новости 21.08.2018
Амерички амбасадор у Србији Кајл Скот коментарисао је данас омладинско-патриотски камп на Златибору, рекавши да америчка амбасада подржава другачију врсту кампова. Амерички амбасадор у Србији Кајл Скот коментарисао је данас… »
Скот: Док руске колеге подржавају паравојни, ми подржавамо кошаркашке кампове
Блиц 21.08.2018
Омладинско-патриотски камп на Златибору, који је затворен пре неколико дана, подигао буду у јавности, а последња у низу изјава стигла је од америчког амбасадора у Србији Кајла Скота. Он се на друштвеној мрежи Твитер осврнуо на… »
Вести дана »

Захарова: Дезинформације о састанку Лаврова и Рубија потребне Западу због подршке Зеленском
Спутник пре 6 минутајош 51 повезана

Пљуштаће! Ево када стижу олаци са кишом, биће и пљускова са грмљавином
Телеграф пре 1 сатјош 14 повезаних