Povezane vesti
Slučaj koji je zgrozio žitelje Kočana: Skoro celu godinu ucenjivao i silovao devojku
Telegraf 21.08.2018
M. L. je prisiljavao na seksualne odnose preteći joj da će objaviti njene kompromitujuće fotografije. Žitelji Kočana, gradića na istoku Makedonije, još ne mogu da poveruju da je njihov sugrađanin M.L. (46) skoro godinu dana ucenjivao i silovao devojku iz… »
Tvoj muž je silovao moju ženu, a sad ću ja tebe: Horor ispovest majke iz Ripnja, koju je napastvovao cimer njenog sina iz…
Telegraf 21.08.2018
Muškarac se iživljavao nad udovicom koja ga je ugostila. Primila sam u kuću na prenoćište M. P. jer je on s mojim sinom bio u zatvoru, ali taj monstrum me je brutalno silovao. Kad je završio sa iživljavanjem, pitao me je da se udam za njega... Čim je… »
Vesti dana »

Burno u Novom Pazaru, povređeno 6 policajaca: Studenti ušli u zgradu fakulteta, policija se povukla: Načelnik policije pogođen u glavu (foto,video)
Blic pre 8 minutajoš 57 povezanih

Načelnik PU Novi Pazar pogođen flašom u glavu na skupu u Novom Pazaru
RTS pre 8 minutajoš 57 povezanih

Mame protiv mašinerije danas u podne na zrenjaninskom trgu u znak podrške novopazarskim studentima! Mame protiv mašinerije
Volim Zrenjanin pre 3 satajoš 26 povezanih

SAD po peti put odložile sankcije Naftnoj industriji Srbije na 30 dana
Naslovi.ai pre 5 satijoš 40 povezanih

Kiša i grmljavina širom Srbije, evo gde će pasti i do 50 litara: Otkrivamo preti li potop iz Rumunije i Srbiji
Telegraf pre 1 satjoš 41 povezana