Povezane vesti
"NOVOSTI": Svedočenje majke dečaka koji se obesio
Moj Novi Sad 22.08.2018
Moj sin nikada nije bio problematičan. Naprotiv, bio je veseo, dobar dečak, posvećen sportu. To što je učinio, mislim da je bilo neka vrsta eksperimenta, a kakvog, još ne znam. Valjda je hteo da proveri koliko je izdržljiv... Sigurna sam da nije… »
Planirao je da ode u Ameriku, i da nastupa za neki NBA klub: Majka i bliski prijatelji dečaka koji se obesio ispričali kakav…
Telegraf 22.08.2018
Maloletnik je najverovatnije izvršio samoubistvo vešanjem o cev radijatora u dnevnoj sobi. "Moj sin nikada nije bio problematičan. Naprotiv, bio je veseo, dobar dečak, posvećen sportu. To što je učinio, mislim da je bilo neka vrsta eksperimenta, a… »
Vesti dana »

Studenti marširaju ka Beogradu, u glavnom gradu akcija "Sindikati, ili ste uz nas, ili ste bez nas"
RTS pre 1 satjoš 18 povezanih

Prosvetari pokušali da dostave pismo sindikatima: U prostorijama nije bilo nikog
Radio 021 pre 2 satajoš 13 povezanih

Studenti: Protest 15. marta nije finalni skup, ostajemo u blokadama dok se ne ispune zahtevi
Beta pre 4 satijoš 8 povezanih

Anketna komisija: Firma koja je potpisala da je stanica u Novom Sadu bezbedna za otvaranje, radi i na nuklearnom programu u Srbiji
Danas pre 3 satajoš 8 povezanih

Tramp uveo carine od 25 odsto na ove dve sirovine, nijedna zemlja nije pošteđena: Eu odmah žestoko uzvratila
Blic pre 26 minutajoš 49 povezanih