Povezane vesti
"NOVOSTI": Svedočenje majke dečaka koji se obesio
Moj Novi Sad 22.08.2018
Moj sin nikada nije bio problematičan. Naprotiv, bio je veseo, dobar dečak, posvećen sportu. To što je učinio, mislim da je bilo neka vrsta eksperimenta, a kakvog, još ne znam. Valjda je hteo da proveri koliko je izdržljiv... Sigurna sam da nije… »
Planirao je da ode u Ameriku, i da nastupa za neki NBA klub: Majka i bliski prijatelji dečaka koji se obesio ispričali kakav…
Telegraf 22.08.2018
Maloletnik je najverovatnije izvršio samoubistvo vešanjem o cev radijatora u dnevnoj sobi. "Moj sin nikada nije bio problematičan. Naprotiv, bio je veseo, dobar dečak, posvećen sportu. To što je učinio, mislim da je bilo neka vrsta eksperimenta, a… »
Vesti dana »
Putin potpisao više zakona: Od otpisa kreditnih dugova za učesnike rata do zabrane "javne propagande odbijanja rađanja dece"
Insajder pre 4 satijoš 3 povezane
(Video): Večeras se na koncertu Tanje Savić samo on pojavio iz prve postave "Zvezda Granda": Oni nisu želeli da dođu na njen koncert, a evo ko je još bio gost
Blic pre 5 satijoš 5 povezanih
Napisao optužnicu za ubistvo premijera: Jovan Prijić podneo ostavku istog jutra kada je ubijen Zoran Đinđić: Dan ranije doneo iskaz svedoka - saradnika kojim je razotkriven Zemunski klan
Blic pre 6 satijoš 1 povezana
Erdogan podržava hapšenje Netanjahua: "Treba obnoviti poverenje čovečanstva"
Kurir pre 1 satjoš 2 povezane