Повезане вести

Србија друга по расту БДП у Европи у кварталу

Србија друга по расту БДП у Европи у кварталу

РТВ 23.08.2018
ЗРЕЊАНИН - Председник Србије изјавио је данас да је Србија по расту БДП на другом месту у Европи у другог кварталу, одмах иза Пољске, а дели треће место са Мађарском, када је у питању прво полугодиште 2018. године, после Ирске… »
Потписан споразум о изградји фабрике гума у Зрењанину

Потписан споразум о изградји фабрике гума у Зрењанину

Где инвестирати 23.08.2018
Споразум о изградњи фабрике гума кинеске компаније “Схандонг Линглонг” у Зрењанину потписан је данас у том граду, а церемонији је присуствовао председник Србије Александар Вучић. Споразум су потписали министар привреде Горан… »
Потписан споразум о изградњи кинеске фабрике у Зрењанину

Нова економија 23.08.2018
Представници кинеске компаније Шандонг Линглонг и Владе Србије потписали су споразум о изградњи фабрике аутомобилских гума у Зрењанину у коју ће бити инвестирано око милијарду долара и где ће радити 1.500 људи. Споразум су… »
Вучић: "Ванг је био близу Пољске, цртао ми је, али ми смо се борили и рекли да ћемо понудити најбоље услове"

Вучић: "Ванг је био близу Пољске, цртао ми је, али ми смо се борили и рекли да ћемо понудити најбоље услове"

Блиц 23.08.2018
Ово ће потпуно променити живот Баната и Србије, рекао је председник Србије Александар Вучић данас, присуствујући потписивању споразума за изградњу фабрике гума "Схадонг Линглонг" у Зрењанину. Споразум су потписали министар… »
Враћамо живот и наду у банат Вучић: Ванг је био близу Пољске! Цртао ми је... Ми смо се борили и рекли даћемо вам најбоље…

Враћамо живот и наду у банат Вучић: Ванг је био близу Пољске! Цртао ми је... Ми смо се борили и рекли даћемо вам најбоље…

Курир 23.08.2018
ЗРЕЊАНИН - Враћамо живот и наду Банату, да буде богат, да Србија даље напредује, поручио је данас председник Србије Александар Вучић по потписивању споразума о изградњи кинеске компаније за производњу гума у Зрењанину. 1 /… »
Потписан споразум о кинеској фабрици у Зрењанину

Потписан споразум о кинеској фабрици у Зрењанину

Данас 23.08.2018
Извршни директор кинеске компаније „Схандонг Линглонг” Вен Банг ставио је данас потпис на споразум о изградњи фабрике гума у Зрењанину, заједно са министром привреде Гораном Кнежевићем у присутву председника Србије Александра… »

Н1 Инфо 23.08.2018
Представници кинеске компаније Шандонг Линглонг и Владе Србије потписали су споразум о изградњи фабрике аутомобилских гума у Зрењанину у коју ће бити инвестирано око милијарду долара и где ће радити 1.500 људи. Споразум су… »
Уживо Вучић у Зрењанину, кинези граде фабрику гума: Ово је огромна ствар и огромни бројеви! Горане, честитам ти, добро си се…

Уживо Вучић у Зрењанину, кинези граде фабрику гума: Ово је огромна ствар и огромни бројеви! Горане, честитам ти, добро си се…

Курир 23.08.2018
Кинеска компанија планира да у тој фабрици у Србији годишње производи 13,62 милиона комада радијалних гума високих перформанси. ЗРЕЊАНИН - Председник Србије Александар Вучић присуствовао је данас церемонији потписивања… »
Кинези праве фабрику гума: Детаљи о инвестицији у Зрењанину тешкој милијарду долара

Кинези праве фабрику гума: Детаљи о инвестицији у Зрењанину тешкој милијарду долара

Блиц 23.08.2018
Познати кинески произвођач аутомобилских гума "Шандонг Линглонг" најавио је да ће у Србији, у Зрењанину, изградити фабрику у коју ће инвестирати чак 994,4 милиона долара, односно 870,4 милиона евра. Компанија из Кине је годину… »
Милијарду евра за фабрику гума

Милијарду евра за фабрику гума

Вечерње новости 22.08.2018
Произвођач аутомобилских пнеуматика "Шандонг Линглонг" ускоро у Зрењанину. КИНЕСКА компанија за производњу аутомобилских гума "Шандонг Линглонг" почеће следеће године са изградњом погона у Зрењанину за шта је Град обезбедио… »

Вести дана »