Повезане вести

"Увођење обавезног војног рока - народ ће одлучити"

"Увођење обавезног војног рока - народ ће одлучити"

Вести онлине 23.08.2018
"Далеко смо још од одлуке о увођењу обавезног војног рока, следе нам анализе бар шест месеци, а онда разговор с народом", рекао је данас председник Александар Вучић. - То је добра идеја за напредак војске, али не можемо у то да… »
Увођење редовне војске: Скупе су претње, а не војска

Увођење редовне војске: Скупе су претње, а не војска

Вечерње новости 23.08.2018
Држава ће наредних месеци анализирати све аспекте поновног служења редовне војске. Вучић: Цена би била од 90 до 130 милиона евра. ДЕФИНИТИВНА одлука о поновном увођењу обавезног војног рока још није на видику. Њој ће… »
Обавезни војни рок: Да ли ће млади у Србији поново морати у војску

Обавезни војни рок: Да ли ће млади у Србији поново морати у војску

Данас 23.08.2018
„Радо Србин иде у војнике“, низ песама како жене воле официре, „армија као школа живота“ и испраћај у војску као испит зрелости, а обавезног служења војног рока нема. Србија је 2011. године добила професионалне војнике, уз… »
Вучић о враћању обавезног војног рока: Још смо далеко од коначне одлуке, причаћемо са народом

Вучић о враћању обавезног војног рока: Још смо далеко од коначне одлуке, причаћемо са народом

Курир 23.08.2018
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да је држава још далеко од било какве коначне одлуке о враћању обавезног војног рока за мушкарце и да ће о томе бити одлучено након свеобухватних анализа и "разговора са… »
Обавезни војни рок кошта као војни буџет

Обавезни војни рок кошта као војни буџет

Данас 23.08.2018
Стручна и шира јавност против увођења обавезног војног рока Идеја која се родила председнику Србије Александру Вучићу, док је са сузама у очима посматрао полетање МИГ-ова, о увођењу обавезног војног рока, наишла је на опште… »
Дачић о обавезном војном року: Служио сам војску и то 15 месеци! Ја је никад не бих укинуо

Дачић о обавезном војном року: Служио сам војску и то 15 месеци! Ја је никад не бих укинуо

Курир 23.08.2018
БЕОГРАД - Министар спољних послова Ивица Дачић сматра да би било добро евентуално поновно увођење редовног војног рока и оценио да се на тај начин јача одговорност према држави и одбрани своје земље. Дачић сматра да поновно… »
Увођење војног рока коштаће 700 милиона евра

Увођење војног рока коштаће 700 милиона евра

Радио 021 23.08.2018
Према последњим проценама, увођење обавезног војног рока од 2020. или 2021. године, што држава увелико разматра, коштала би државу и грађане 700 милиона евра. И председник Србије је приликом најаве ове новине нагласио економски… »

Вести дана »