Povezane vesti
Vučić: Daleko smo od toga da nam neko nudi sever
Slobodna Evropa 23.08.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je Srbija daleko od rešenja za Kosovo i da je daleko od toga da joj neko nudi sever Kosova. "Daleko smo mi od toga... Daleko smo mi od bilo čega", rekao je Vučić novinarima u Zrenjaninu. On je rekao… »
Vučić: Daleko smo od toga da nam neko nudi sever Kosova
Beta 23.08.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je Srbija daleko od rešenja za Kosovo i da je daleko od toga da joj neko nudi sever Kosova. "Daleko smo mi od toga... Daleko smo mi od bilo čega", rekao je Vučić novinarima u Zrenjaninu. On je rekao… »
Vučić: Daleko smo od toga da nam neko nudi sever Kosova
N1 Info 23.08.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je Srbija daleko od rešenja za Kosovo i da je daleko od toga da joj neko nudi sever Kosova. "Daleko smo mi od toga... Daleko smo mi od bilo čega", rekao je Vučić novinarima u Zrenjaninu, posle potpisivanja… »
Vesti dana »
Dr Dabić izašao pred nezadovoljne građane: Ako će moja ostavka da reši problem, nije nikakav problem da je podnesem
Morava info pre 42 minutajoš 66 povezanih
Iako je niko ne zove na pregovore, Kaja Kalas bi da diktira uslove Rusiji
Sputnik pre 1 satjoš 28 povezanih
BiH i Srbija među najkorumpiranijim evropskim državama na listi Transparency Internationala
Slobodna Evropa pre 3 satajoš 33 povezane
Bajatović: Dovoljno ruskog gasa za grejnu sezonu, ali novi izvori daleko od realizacije
In medija pre 3 satajoš 27 povezanih