Povezane vesti
Vučić: Daleko smo od toga da nam neko nudi sever
Slobodna Evropa 23.08.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je Srbija daleko od rešenja za Kosovo i da je daleko od toga da joj neko nudi sever Kosova. "Daleko smo mi od toga... Daleko smo mi od bilo čega", rekao je Vučić novinarima u Zrenjaninu. On je rekao… »
Vučić: Daleko smo od toga da nam neko nudi sever Kosova
Beta 23.08.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je Srbija daleko od rešenja za Kosovo i da je daleko od toga da joj neko nudi sever Kosova. "Daleko smo mi od toga... Daleko smo mi od bilo čega", rekao je Vučić novinarima u Zrenjaninu. On je rekao… »
Vučić: Daleko smo od toga da nam neko nudi sever Kosova
N1 Info 23.08.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je Srbija daleko od rešenja za Kosovo i da je daleko od toga da joj neko nudi sever Kosova. "Daleko smo mi od toga... Daleko smo mi od bilo čega", rekao je Vučić novinarima u Zrenjaninu, posle potpisivanja… »
Vesti dana »

Nakon prohladnog jutra, maksimalna temperatura do 33 stepena
Glas Zaječara pre 6 minutajoš 28 povezanih

Us Open je malerozan za naše tenisere: Ovako nešto se nije dogodilo čak tri godine! Svečano završena 29. sezona Plazma Sportskih igara mladih u Splitu!
Hot sport pre 17 minutajoš 52 povezane

Mirno kod Filozofskog fakulteta u Novom Sadu: Novo okupljanje građana i studenata od 15h
N1 Info pre 1 satjoš 20 povezanih

Ko sve čeka Zvezdu u Ligi Evrope i da li je vreme za meč za Dinamom
Sportske.net pre 1 satjoš 26 povezanih