Povezane vesti

Tramp: Ako me smenite, sledi veliki slom

Tramp: Ako me smenite, sledi veliki slom

Nova ekonomija 23.08.2018
Donald Tramp rekao je danas, komentarišući moguću smenu sa mesta predsednika SAD, da ukoliko do toga dođe, tržišta očekuje veliki slom. "Ne znam kako možete da smenite nekoga ko radi sjajan posao. Čak iako bih bio smenjen, tržišta bi doživela… »
"Moja smena bi dovela do kraha na tržištu"

"Moja smena bi dovela do kraha na tržištu"

Glas Amerike 23.08.2018
Predsednik Donald Tramp javno je komentarisao mogućnost da bude opozvan. “Ako se to ikada dogodi, doći će do kraha na tržištu. Mislim da bi svi bili veoma siromašni", rekao je Tramp u intervjuu televiziji Foks njuz koji je objavljen u četvrtak… »
Trump: Ako mene smijene, svi će osiromašiti

Trump: Ako mene smijene, svi će osiromašiti

Al Jazeera 23.08.2018
Američki predsjednik naveo kako je uradio 'sjajne stvari' za domaću ekonomiju. Američki predsjednik Donald Trump odgovorio je na spekulacije da bi mogao biti smjenjen upozorenjem da bi svaki takav potez naškodio američkoj ekonomiji. On je u programu… »
Tramp: Smenite me i tržište će propasti

Tramp: Smenite me i tržište će propasti

RTS 23.08.2018
Američki predsednik Donald Trump odgovorio je na spekulacije da bi mogao biti smenjen, upozorenjem da bi svaki takav potez naškodio američkoj ekonomiji. U intervju u emisiji Foks end frends, Tramp je rekao da bi, u slučaju njegove smene, tržište… »
Tramp: Privredu SAD očekuje slom ako budem smenjen

Tramp: Privredu SAD očekuje slom ako budem smenjen

N1 Info 23.08.2018
Američki predsednik Donald Tramp je "zapretio" da privredu Sjedinjenih Američkih Država očekuje slom ako bude smenjen sa mesta predsednika SAD. "Ne znam kako možete smeniti nekoga ko radi sjajan posao. Čak i kad bih bio smenjen, tržišta bi zadesio… »
Tramp zapretio: Ako me smenite, sledi veliki slom

Tramp zapretio: Ako me smenite, sledi veliki slom

Blic 23.08.2018
Donald Tramp rekao je danas, komentarišući moguću smenu sa mesta predsednika SAD, da ukoliko do toga dođe, tržišta očekuje veliki slom. - Ne znam kako možete da smenite nekoga ko radi sjajan posao. Čak iako bih bio smenjen, tržišta bi doživela… »
Tramp zapretio Amerikancima: Ako me smenite, svi ćete biti jako siromašni! (video)

Tramp zapretio Amerikancima: Ako me smenite, svi ćete biti jako siromašni! (video)

Kurir 23.08.2018
Donald Tramp rekao je danas, komentarišući moguću smenu sa mesta predsednika SAD, da ukoliko do toga dođe, tržišta očekuje veliki slom. "Ne znam kako možete da smenite nekoga ko radi sjajan posao. Čak iako bih bio smenjen, tržišta bi doživela… »

Vesti dana »