Повезане вести
"Моја смена би довела до краха на тржишту"
Глас Америке 23.08.2018
Председник Доналд Трамп јавно је коментарисао могућност да буде опозван. “Ако се то икада догоди, доћи ће до краха на тржишту. Мислим да би сви били веома сиромашни", рекао је Трамп у интервјуу телевизији Фокс њуз који је… »
Трамп: Ако ме смените, следи велики слом
Нова економија 23.08.2018
Доналд Трамп рекао је данас, коментаришући могућу смену са места председника САД, да уколико до тога дође, тржишта очекује велики слом. "Не знам како можете да смените некога ко ради сјајан посао. Чак иако бих био смењен… »
Трамп: Смените ме и тржиште ће пропасти
РТС 23.08.2018
Амерички председник Доналд Трумп одговорио је на спекулације да би могао бити смењен, упозорењем да би сваки такав потез нашкодио америчкој економији. У интервју у емисији Фокс енд френдс, Трамп је рекао да би, у случају… »
Трумп: Ако мене смијене, сви ће осиромашити
Ал Јазеера 23.08.2018
Амерички предсједник навео како је урадио 'сјајне ствари' за домаћу економију. Амерички предсједник Доналд Трумп одговорио је на спекулације да би могао бити смјењен упозорењем да би сваки такав потез нашкодио америчкој… »
Трамп: Привреду САД очекује слом ако будем смењен
Н1 Инфо 23.08.2018
Амерички председник Доналд Трамп је "запретио" да привреду Сједињених Америчких Држава очекује слом ако буде смењен са места председника САД. "Не знам како можете сменити некога ко ради сјајан посао. Чак и кад бих био смењен… »
Трамп запретио: Ако ме смените, следи велики слом
Блиц 23.08.2018
Доналд Трамп рекао је данас, коментаришући могућу смену са места председника САД, да уколико до тога дође, тржишта очекује велики слом. - Не знам како можете да смените некога ко ради сјајан посао. Чак иако бих био смењен… »
Трамп запретио Американцима: Ако ме смените, сви ћете бити јако сиромашни! (видео)
Курир 23.08.2018
Доналд Трамп рекао је данас, коментаришући могућу смену са места председника САД, да уколико до тога дође, тржишта очекује велики слом. "Не знам како можете да смените некога ко ради сјајан посао. Чак иако бих био смењен… »
Вести дана »
Завршен протест испред Тужилаштва за организовани криминал, студенти предали писмо тужиоцу Ненадићу
Бета пре 15 минутајош 20 повезаних
Руси јесу вољни да продају свој део НИС-а, али ће тешко до новца због санкција: Имају више опција
Радио 021 пре 35 минутајош 37 повезаних
Излила се Јужна Морава код Врања, девет особа евакуисано; Ванредна ситуација у Лебану
Спутник пре 1 сатјош 26 повезаних