Povezane vesti
"Iz moje slavine teče mineralna voda, smeće mi odvoze u limuzini": Ceca Ražnatović sve iznenadila objavom
Blic 23.08.2018
Folk diva Ceca Ražnatović najnovijom objavom nasmejala je hiljade svojih fanova. Iako mnogi misle da joj je život uvek "med i mleko", i pevačica Ceca Ražnatović susreće se sa svakodnevnim situacijama i problemima poput plaćanja računa. Folk diva… »
Ulicu mi čisti ronaldo, smeće odvoze u limuzini: Ceca pobesnela, pa ovom objavom šokirala fanove! (foto)
Kurir 23.08.2018
Folk diva Ceca Ražnatović najnovijom objavom nasmejala je hiljade svojih fanova. Iako mnogi misle da joj je život uvek "med i mleko", i pevačica Ceca Ražnatović susreće se sa svakodnevnim situacijama i problemima poput plaćanja računa. Folk diva… »
Vesti dana »

Jokić izjavom oduševio Ameriku: Nikola u svom stilu prokomentarisa trojku sa svoje polovine (video)
Večernje novosti pre 1 satjoš 29 povezanih

Iznenađenje u polufinalu Majamija: Novak juri jubilej na Mastersu protiv tinejdžera iz Češke
Euronews pre 58 minutajoš 23 povezane

Više od hiljadu nastradalih u zemljotresu koji je pogodio Mjanmar i Tajland
Danas pre 1 satjoš 20 povezanih

Vodostaji nekoliko reka u Srbiji u porastu, ojačavaju se bedemi
Novi magazin pre 34 minutajoš 18 povezanih

Dubravka Đedović Handanović: Stigla pismena potvrda odlaganja sankcija, razgovaramo sa Amerikancima da skinu NIS sa liste
RTS pre 2 satajoš 15 povezanih