Povezane vesti
"Iz moje slavine teče mineralna voda, smeće mi odvoze u limuzini": Ceca Ražnatović sve iznenadila objavom
Blic 23.08.2018
Folk diva Ceca Ražnatović najnovijom objavom nasmejala je hiljade svojih fanova. Iako mnogi misle da joj je život uvek "med i mleko", i pevačica Ceca Ražnatović susreće se sa svakodnevnim situacijama i problemima poput plaćanja računa. Folk diva na… »
Ulicu mi čisti ronaldo, smeće odvoze u limuzini: Ceca pobesnela, pa ovom objavom šokirala fanove! (foto)
Kurir 23.08.2018
Folk diva Ceca Ražnatović najnovijom objavom nasmejala je hiljade svojih fanova. Iako mnogi misle da joj je život uvek "med i mleko", i pevačica Ceca Ražnatović susreće se sa svakodnevnim situacijama i problemima poput plaćanja računa. Folk diva na… »
Vesti dana »

JTOK: Do sada uhapšeno 11 osoba u okviru finansijske istrage o rekonstrukciji Železničke stanice Novi Sad
Nedeljnik pre 24 satajoš 262 povezane

"Samo neka plutaju, na našem su nišanu": Prva reakcija Rusa nakon Trampove najave nuklearnih podmornica
Mondo pre 45 minutajoš 24 povezane

Ukrajinski poslanik: Samo zajednička liturgija u Moskvi, Minsku i Kijevu može doneti mir
Politika pre 4 satijoš 35 povezanih

Sud BiH potvrdio prvostepenu presudu predsedniku Republike Srpske Dodiku godina zatvora i šest godina zabrane političkog delovanja
Dnevnik pre 24 satajoš 98 povezanih

Dačić: Akustični LRAD uređaji vraćeni u magacine, ponudili smo ih aerodromima
Euronews pre 7 satijoš 26 povezanih