Povezane vesti
Gomeš veruje: Možemo da izbacimo Bešiktaš
Večernje novosti 24.08.2018
Videli smo sa kakvom ekipom smo igrali, upoznali su i oni nas i mi njih. Nismo se uplašili, bili smo ravnopravni što nam daje nadu – ističe napadač Partizana. REMI sa primljenim golom definitivno nije rezultat koji je bilo ko u taboru Partizana… »
Rikardo Gomeš: Verujem u prolaz!
Hot sport 24.08.2018
Novajlija u timu Partizana je uspeo da zatrese mrežu turskog giganta sinoć u Humskoj. Partizan i Bešiktaš su remizirali (1:1) u prvom meču plej-ofa kvalifikacija za Ligu Evrope. Silno motivisan je Rikardo Gomeš nakon nastavka gol serije sinoć na… »
Izašle kvote za Bešiktaš – Partizan: Crno-beli daju gol u Istanbulu 1,75
Mozzart sport 24.08.2018
A dvojka sjajnih 5,90. Sve je otvoreno. Saglasili su se Zoran Mirković i Šenol Guneš da je rezultat prve utakmice (1:1) takav da niti Bešiktašu garantuje prolaz u grušpnu fazu, niti Partizan ostavlja bez šansi. Štaviše, u pojedinim delova… »
Rikardo posle gola Bešiktašu: To je igra!
Mondo 24.08.2018
"Ovo je igra Partizana koja nam uliva nadu da možemo do pobede u Istanbulu, protiv jakog Bešiktaša", rekao je strelac gola za Partizan u prvom meču plej-ofa za Ligu Evrope. Nošeni podrškom preko 20.000 navijača, Partizan je u četvrtak uveče… »
Rikardo Gomeš: Možemo da izbacimo Bešiktaš! Još koji gol da smo dali...
Mozzart sport 24.08.2018
„Ova igra daje nadu“, optimista je Partizanov napadač posle prvog meča plej-ofa Lige Evrope. Još ga nije dao u Superligi, zato na međunarodnim utakmicama pakuje Rikardo Gomeš golove i usmerava Parni valjak ka grupnoj fazi Lige Evrope. Dvaput… »
Gomeš: "Iskusili smo snagu Bešiktaša i nismo se uplašili"
Sportske.net 24.08.2018
Napadač Partizana jako ceni protivnika, ali i veruje u prolaz dalje. Napadač Partizana Rikardo Gomeš pokazao je svoj kvalitet u duelu protiv Bešiktaša u četvrtak uveče. Postigao je gol, a ekipa je remizirala pred revanš. Turska ekipa je izraziti… »
Gomeš: Verujem u prolaz Partizana u Ligu Evropa
Novi magazin 24.08.2018
Fudbaler Partizana Rikardo Gomeš rekao je danas da veruje da njegova ekipa može da se plasira u Ligu Evropa i pored remija u prvoj utakmici baraža u Beogradu. "Verujem u prolaz dalje. Mislim da možemo da ostvarimo dobar rezultat. Videli smo sa kakvom… »
Rikardo Gomeš: Verujem da prolazimo Bešiktaš
Dnevnik 24.08.2018
BEOGRAD: Fudbaler Partizan Rikardo Gomeš, strelac u remiju protiv Bešiktaša 1:1, uveren je da crno-beli u revanšu mogu da eliminišu turski tim i plasiraju se u grupnu fazu Lige Evrope. "Verujem u prolaz dalje. Mislim da možemo da ostvarimo dobar… »
Vida: "Partizan je dobra ekipa, ali mislim da će Bešiktaš ići dalje"
Sportske.net 24.08.2018
Fudbaler Bešiktaša Domagoj Vida rekao je danas da je 1:1 sa Partizanom dobar rezultat i da misli da će se turski klub plasirati u Ligu Evropa. "Rezultat je na kraju ispao realan. Šokirali su nas golom, ali smo se brzo vratili. Mislim da smo malo… »
Kraj: Partizan-Bešiktaš 1:1
Crno-beli u prvom meču plej-ofa za plasman u Ligu Evrope u Humskoj odigrali nerešeno sa turskim predstavnikom. Partizan ima aktivan rezultat posle prvog meča. U Humskoj, u prvom od dva duela za plasman u Ligu Evrope, crno-beli su odigrali nerešeno… »
Nesreća na stadionu partizana: Navijaču "crno-belih" pozlilo; U teškom stanju primljen u Urgentni centar
Jednom od navijača FK Partizan, tokom prvog meča plej-ofa za ulazak u Ligu Evrope, protiv turskog Bešiktaša, iznenada je pozlilo dok je sa tribina posmatrao utakmicu. Navijaču FK Partizan pozlilo je u četvrtak uveče tokom prvog meča plej-ofa za… »
Remi Partizana i Bešiktaša
Danas 24.08.2018
Fudbaleri Partizana i Bešiktaša remizirali su 1:1 u prvoj utakmici plej-ofa kvalifikacija za Ligu Evrope. Oba gola su pala u prvih 15 minuta utakmice, prvo je Rikardo Gomeš doveo „crno-bele“ do vođstva u 13. minutu, da bi Tolgan Arslan nakon 120… »
Vesti dana »
„Odmah sam pogođena u stomak, odletela sam i pala ispred katedre“: Potresno svedočenje ranjene nastavnice u „Ribnikaru“
Nova pre 1 satjoš 24 povezane
Prosvetari iz Niša, uprkos pritiscima iz MUP i BIA, našli prevoznika – krenuli u Beograd, prati ih policija
N1 Info pre 1 satjoš 18 povezanih