Повезане вести
Ђорђевић: "Геније" је комплимент од председника, ја сам члан Менсе
Нова економија 24.08.2018
Бивши министар одбране, а сада министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић изјавио је да процена трошкова поновног увођења војног рока од око 70 милијарди динара није "паушална" и да је она урађена… »
Причало се о милијардама, а колико заправо кошта Србију увођење обавезног војног рока?
Телеграф 24.08.2018
Александар Вучић је рекао да су се процене бившег министра одбране Зорана Ðорђевића од 600 милиона евра или 70 милијарди динара односиле на годину дана. Председник Србије Александар Вучић је изјавио данас да би увођење обавезног… »
Вучић и Ђорђевић "поравнали рачуне" о војном року
Н1 Инфо 24.08.2018
Иако је бившег министра одбране Зорана Ђорђевића јуче иронично назвао генијем, због процена да за војни рок треба издвојити 600 милиона евра, председник Александар Вучић данас каже да ни та рачуница није била погрешна, јер се… »
Вулин: Увођење војног рока кошта далеко мање од 700 милиона евра
Политика 24.08.2018
Министар одбране Александар Вулин рекао је данас да не жели да лицитира са датумима када ће бити завршена студија о потреби и цени увођења обавезног војног рока у Србији, али и да су медијски написи о цени враћања војног рока… »
Ђорђевић: "Геније" је комплимент од Вучића, члан сам Менсе
Блиц 24.08.2018
Оцену председника Србије Александра Вучића да је "геније", пошто је од њега потекла информација да би поновно увођење обавезног војног рока коштало 700 милиона евра, министар рада и социјалне политике, а некада одбране Зоран… »
Вучић: Повећање пензија од октобра
РТС 24.08.2018
Новца у буџету има довољно и зато неће бити потребан ребаланс буџета, рекао је председник Александар Вучић и најавио да ће пензије бити повећане већ од октобра. "Најкасније у наредних месец или месеци и по дана укинућемо Закон… »
Вучић: Ђорђевић рачунао трошкове војног рока од годину дана
Данас 24.08.2018
О војном року ће одлучивати држава кад за то дође време, и у складу са њеним интересима, изјавио је данас председник Србије Александар Вучић, негирајући тврдње да је за поновно увођење обавезног војног рока потребно 600… »
Вучић назвао Ђорђевића "генијем", а он са осмехом узвратио: То сам схватио као комплимент, ипак сам ја члан Менсе
Курир 24.08.2018
Бивши министар одбране, а сада министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић изјавио је да процена трошкова поновног увођења војног рока од око 70 милијарди динара није "паушална" и да је она урађена… »
Вучић: Има новца да се пензије повећају чак и без ребаланса буџета
Данас 24.08.2018
Председник Србије Александар Вучић захвалио је данас пензионерима што су смањењем пензија поднели жртву реформи и омогућили да „млади имају будућност у Србији“ и најавио повећање пензија од октобра, а исплату 10. новембра… »
Ђорђевић: "Геније" је комплимент од Вучића, члан сам Менсе
Н1 Инфо 24.08.2018
Вучић: Војни рок би Србију коштао 100 милиона еура годишње
Ал Јазеера 24.08.2018
Предсједник Србије каже да се разматра поновно увођење војног рока од 2020/21. године, и то у трајању од три или шест мјесеци. Предсједник Србије Александар Вучић тврди да би увођење обавезног војног рока од три мјесеца, према… »
Вучић о увођењу обавезног војног рока: Трошкови између 90 и 100 милиона евра, одлука кад дође време
Курир 24.08.2018
Председник Србије Александар Вучић је изјавио данас да би увођење обавезног војног рока од три месеца, према његовим проценама, коштало државу између 90 и 100 милона евра. Он је рекао да су се процене бившег министра одбране… »
Вучић: Ђорђевић рачунао трошкове војног рока од годину дана
Н1 Инфо 24.08.2018
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да је ранија процена тадашњег министра одбране Зорана Ђорђевића да би поновно увођење војног рока коштало 600 милиона евра урађена на основу претпоставке да би војни рок трајао… »
Колико би заиста коштало увођење обавезног војног рока? Председник открио праву цифру!
Србија данас 24.08.2018
О војном року разговарао и са министром Ђорђевићем. Председник Србије Александар Вучић је изјавио данас да би увођење обавезног војног рока од три месеца, према његовим проценама, коштало државу између 90 и 100 милона евра. Он… »
Вучић обишао Геронтолошки центар и исекао торту са станарком милицом (97): Веће пензије од октобра, ви сте отворили врата…
Курир 24.08.2018
БЕОГРАД - Председник Србије Александар Вучић обишао је данас Геронтолошки центар Београд - Дом Бежанијска коса. КУРИР ТВ УЖИВО ЈЕ ПРЕНОСИЛА ПОСЕТУ ГЕРОНТОЛОШКОМ ЦЕНТРУ Након званичног дела посете, председник Вучић је поздравио… »
Вучић: Пензије ће бити повећане од октобра
Н1 Инфо 24.08.2018
Председник Србије Александар Вучић најавио је да ће пензије бити повећане од октобра ове године. "Већ 10. новембра добићете веће пензије и то је добра вест за сваког пензионера у Србији", рекао је Вучић током обиласка… »
Вучић о решењу косовског питања: Договора са Албанцима нема, нисмо му ни близу! А придике ми држе они који су носили…
Курир 24.08.2018
БЕОГРАД - Председник Србије Александар Вучић обишао је данас Геронтолошки центар Београд - Дом Бежанијска коса, а након званичног дела посете уследило је обраћање окупљеним представницима медија. КУРИР ТВ УЖИВО ЈЕ ПРЕНОСИЛА… »
Вучић данас у Геронтолошком центру на Бежанијској коси
Блиц 24.08.2018
Председник Србије Александар Вучић обићи ће данас Геронтолошки центар Београд - Дом Бежанијска коса. Почетак посете планиран је за 9.30 часова, након чега ће уследити обраћање шефа државе присутним новинарима, као и одговори на… »
Вести дана »
Годишњица бруталне ликвидације породице Зец: Одржана комеморација за Михајла, Марију и ћерку Александру
Блиц пре 8 сатијош 1 повезана
Карлос Сајнц: Норис је доказао да и добар момак може да буде шампион Формуле 1
Данас пре 6 сатијош 1 повезана
Данас без струје 6 општина у Београду Ево где ће због радова доћи и до искључења воде, проверите да ли сте на списку
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана