Povezane vesti
Vins neće u penziju: Karterova 21. sezona u NBA ligi
Večernje novosti 25.08.2018
Cilj mi je da dokažem da mogu da igram sa momcima duplo mlađim od mene - poručio je legendarni košarkaš. NBA veteran Vins Karter u 41. godini potpisao je ugovor za narednu sezonu sa Atlantom, koja će biti osmi tim u karijeri osmostrukog ol-star… »
Još jedna sezona "Vinsenitija"
Mondo 25.08.2018
Nekada jedan od najeksplozivnijih igrača NBA lige, sada je samo najstariji. I igraće za mlad tim, bez šansi da 2019. napravi nešto više. Atlanta Hoksima sledeće sezone predviđaju mnogo poraza, ali njihovi mladi igrači bar će imati priliku da uče… »
Nezaustavljivi Karter u Atlanti - 21. sezona u NBA
N1 Info 25.08.2018
Američki košarkaš Vins Karter novi je igrač Atlanta Hoksa. Za NBA veterana predstojeća sezona će biti 21. u najjačoj ligi sveta. U prethodnih 20 godina igrao je za Toronto Reptorse, Nju Džersi Netse, Orlando Medžik, Finiks Sanse, Dalas Maverikse… »
Vesti dana »

Ministar unutrašnjih poslova Srbije: Proizvođač kaže da zvučni top nije upotrebljen u Beogradu
Beta pre 2 satajoš 4 povezane

Antonio Košta ohrabren razgovorom Zelenskog i Trampa: Nastavićemo razgovore sa ukrajinskim predsednikom na Evropskom savetu
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

Ima topa-nema topa, u magacinu je, u stvari pored Skupštine: Dačić danima ne može da se dogovori sam sa sobom
Danas pre 2 satajoš 2 povezane

Poginuli bračni par i još jedna osoba: Detalji stravičnog sudara kod Melenaca: Dva automobila potpuno izgorela, traktor smrskan, oglasio se i MUP (foto, video)
Blic pre 5 satijoš 1 povezana

Kecmanović pobedio u prvom kolu mastersa u Majamiju, srpski teniser u drugoj rundi protiv petog nosioca
Danas pre 2 satajoš 2 povezane