Povezane vesti
Mihajlović tužio Sporting: Nikada ovako nešto nisam doživeo
Večernje novosti 25.08.2018
Potpisao sam trogodišnji ugovor sa njima, da bi nekoliko dana kasnije smenili predsednika kluba pa je raskinug moj ugovor - rekao je srpski stručnjak. SINIŠA Mihajlović tužio je Sporting iz Lisabona sportskom sudu u Lozani (CAS) jer ga je otpustio tri… »
Miha ne odustaje: Otpustili me na odmoru
Mondo 25.08.2018
Siniša Mihajlović tužio je Sporting Sudu za sportsku arbitražu u Lozani. Foto: MN Press Legenda srpskog fudbala ne odustaje od borbe za svoj novac. Siniša Mihajlović (49) preuzeo je krajem juna Sporting u periodu velikih turbulencija u tom klubu i dobio… »
Mihajlović tužio Sporting CAS-u
Sportski žurnal 25.08.2018
Srpski fudbalski trener Siniša Mihajlović tužio je lisabonski Sporting Sudu za sportsku arbitražu u Lozani (CAS) nakon brzog raskida saradnje. Mihajlović je dobio otkaz samo devet dana od potpisivanja trogodišnjeg ugovora i to po dolasku nove uprave koja… »
Vesti dana »

Demonstranti pred kućom premijera Macuta, dvočasovna blokada raskrsnice u Temerinu, protest u Šapcu
RTV pre 19 minutajoš 26 povezanih

Momirović, Dimovski i Šurlan negirali krivicu, Vesić još nije saslušan, tužilac traži pritvor
N1 Info pre 4 satijoš 51 povezana

Predsednik najavljuje "vreme odgovornosti", ali za koga: Da li je vlast iznenadilo hapšenje Momirovića
N1 Info pre 4 satijoš 23 povezane

„Putevi Srbije“ upozoravaju na prevaru: Ne otvarajte zlonamerne SMS poruke
Serbian News Media pre 1 satjoš 26 povezanih

Leh odložio domaće obaveze pred gostovanje na "Marakani"!
Sportske.net pre 34 minutajoš 35 povezanih