Povezane vesti

Vučić tražio da Beograd i Priština sami reše problem: Tači me ne voli, ni ja njega, ali pokušavamo da rešimo problem…

Vučić tražio da Beograd i Priština sami reše problem: Tači me ne voli, ni ja njega, ali pokušavamo da rešimo problem…

Večernje novosti 26.08.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić apelovao je večeras u Apbahu na međunarodnu zajednicu da dopusti Srbima i Albancima da pokušaju sami da reše problem Kosova i Metohije. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić apelovao je večeras u Apbahu na… »
Vučić i Thaci pozvali međunarodnu zajednicu da podrži eventualno rešenje kosovskog pitanja

Vučić i Thaci pozvali međunarodnu zajednicu da podrži eventualno rešenje kosovskog pitanja

SEEbiz 26.08.2018
ALPBACH - Predsednici Srbije i Kosova Aleksandar Vučić i Hashim Thaci u subotu uveče su na Evropskom forumu u Alpbahu pozvali međunarodnu zajednicu da podrži eventualno rešenje do kojeg bi se došlo u pregovorima o normalizaciji odnosa Beograda i… »
Tači: Ne volimo se Vučić i ja, ali imamo obavezu da pregovaramo

Tači: Ne volimo se Vučić i ja, ali imamo obavezu da pregovaramo

Blic 25.08.2018
Predsednik privremenih institucija u Prištini Hašim Tači pozvao je međunarodnu zajednicu da podrži rešenje do kojeg bi se došlo dijalogom, poručivši da ono nikoga neće ugrožavati. Tači je kazao da je veliko dostignuće za region što je… »
"O tome nismo mogli ni da sanjamo": Vučić: Pustite Srbe i Albance da sami reše problem

"O tome nismo mogli ni da sanjamo": Vučić: Pustite Srbe i Albance da sami reše problem

Blic 25.08.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić apelovao je večeras u Apbahu na međunarodnu zajednicu da dopusti Srbima i Albancima da pokušaju sami da reše problem Kosova i Metohije, jer ako se dođe do rešenja to bi bilo od suštinskog značaja za ceo Balkan… »

Vesti dana »