Повезане вести

Вучић тражио да Београд и Приштина сами реше проблем: Тачи ме не воли, ни ја њега, али покушавамо да решимо проблем који…

Вучић тражио да Београд и Приштина сами реше проблем: Тачи ме не воли, ни ја њега, али покушавамо да решимо проблем који…

Вечерње новости 26.08.2018
Председник Србије Александар Вучић апеловао је вечерас у Апбаху на међународну заједницу да допусти Србима и Албанцима да покушају сами да реше проблем Косова и Метохије. Председник Србије Александар Вучић апеловао је вечерас у… »
Вучић и Тхаци позвали међународну заједницу да подржи евентуално решење косовског питања

Вучић и Тхаци позвали међународну заједницу да подржи евентуално решење косовског питања

СЕЕбиз 26.08.2018
АЛПБАЦХ - Председници Србије и Косова Александар Вучић и Хасхим Тхаци у суботу увече су на Европском форуму у Алпбаху позвали међународну заједницу да подржи евентуално решење до којег би се дошло у преговорима о нормализацији… »
Тачи: Не волимо се Вучић и ја, али имамо обавезу да преговарамо

Тачи: Не волимо се Вучић и ја, али имамо обавезу да преговарамо

Блиц 25.08.2018
Председник привремених институција у Приштини Хашим Тачи позвао је међународну заједницу да подржи решење до којег би се дошло дијалогом, поручивши да оно никога неће угрожавати. Тачи је казао да је велико достигнуће за регион… »
"О томе нисмо могли ни да сањамо": Вучић: Пустите Србе и Албанце да сами реше проблем

"О томе нисмо могли ни да сањамо": Вучић: Пустите Србе и Албанце да сами реше проблем

Блиц 25.08.2018
Председник Србије Александар Вучић апеловао је вечерас у Апбаху на међународну заједницу да допусти Србима и Албанцима да покушају сами да реше проблем Косова и Метохије, јер ако се дође до решења то би било од суштинског… »

Вести дана »