Повезане вести
Министар Поповић: Нећу се извинити ЛГБТ популацији
Нова економија 26.08.2018
Не прихватам препоруку поверенице да се извиним лицима ЛГБТ популације и нећу се извинити ЛГБТ особама јер нисам прекршио ниједан закон, нити сам некога увредио, рекао је данас министар за иновације и технолошки развој и… »
Поповић не жели да се извини ЛГБТ популацији због дисктиминаторног твита
СЕЕбиз 26.08.2018
БЕОГРАД - Министар задужен за иновације и технолошки развој Ненад Поповић саопштио је данас да не жели да прихвати препоруку поверенице за равноправност и извини се ЛГБТ заједници, јер сматра да није прекршио закон нити икога… »
Поповић: Нећу се извинити ЛГБТ особама
РТС 26.08.2018
Не прихватам препоруку поверенице да се извиним лицима ЛГБТ популације и нећу се извинити ЛГБТ особама јер нисам прекршио ниједан закон, нити сам некога увредио, рекао је данас министар за иновације и технолошки развој и… »
Поповић: Нећу се извинити ЛГБТ заједници, не кршим законе
Н1 Инфо 26.08.2018
Министар задужен за иновације и технолошки развој Ненад Поповић саопштио је да не жели да прихвати препоруку поверенице за равноправност и извини се ЛГБТ заједници, јер сматра да није прекршио закон нити икога увредио. "Поручујем… »
Поповић: Нећу се извинити ЛГБТ особама
Радио 021 26.08.2018
Не прихватам препоруку поверенице да се извиним припадницима ЛГБТ популације и нећу се извинити ЛГБТ особама јер нисам прекршио ниједан закон, нити сам некога увредио, рекао је министар за иновације и технолошки развој и… »
Вести дана »

Жандармерија потиснула демонстранте испред просторија СНС: Разишле се групе грађана и присталица напредњака на Новом Београду:(фото/видео)
Блиц пре 4 сатијош 1 повезана

Просечна цена половних аутомобила старости до 20 година у јуну 12.047 евра: Ово су најтраженији модели
Блиц пре 21 минутајош 1 повезана