Povezane vesti
Ministar Popović: Neću se izviniti LGBT populaciji
Nova ekonomija 26.08.2018
Ne prihvatam preporuku poverenice da se izvinim licima LGBT populacije i neću se izviniti LGBT osobama jer nisam prekršio nijedan zakon, niti sam nekoga uvredio, rekao je danas ministar za inovacije i tehnološki razvoj i predsednik Srpske narodne partije… »
Popović ne želi da se izvini LGBT populaciji zbog disktiminatornog tvita
SEEbiz 26.08.2018
BEOGRAD - Ministar zadužen za inovacije i tehnološki razvoj Nenad Popović saopštio je danas da ne želi da prihvati preporuku poverenice za ravnopravnost i izvini se LGBT zajednici, jer smatra da nije prekršio zakon niti ikoga uvredio. "Poručujem da ću… »
Popović: Neću se izviniti LGBT osobama
RTS 26.08.2018
Ne prihvatam preporuku poverenice da se izvinim licima LGBT populacije i neću se izviniti LGBT osobama jer nisam prekršio nijedan zakon, niti sam nekoga uvredio, rekao je danas ministar za inovacije i tehnološki razvoj i predsednik Srpske narodne partije… »
Popović: Neću se izviniti LGBT zajednici, ne kršim zakone
N1 Info 26.08.2018
Ministar zadužen za inovacije i tehnološki razvoj Nenad Popović saopštio je da ne želi da prihvati preporuku poverenice za ravnopravnost i izvini se LGBT zajednici, jer smatra da nije prekršio zakon niti ikoga uvredio. "Poručujem da ću ostati odlučno pri… »
Popović: Neću se izviniti LGBT osobama
Radio 021 26.08.2018
Ne prihvatam preporuku poverenice da se izvinim pripadnicima LGBT populacije i neću se izviniti LGBT osobama jer nisam prekršio nijedan zakon, niti sam nekoga uvredio, rekao je ministar za inovacije i tehnološki razvoj i predsednik Srpske narodne partije… »
Vesti dana »

BLISKOISTOČNI SUKOB: UN potvrdio glad u Gazi, ugroženi životi 132.000 dece, Izrael odbacuje navode; Podaci IDF-a pokazuju stopu smrtnosti civila od 83 odsto
RTV pre 22 minutajoš 47 povezanih

Nestabilno vreme u Srbiji sa lokalnim nepogodama i najavom stabilizacije sutra
Naslovi.ai pre 52 minutajoš 52 povezane

Agencija za energetiku: Crvena zona za potrošenu struju biće smanjena sa 1.600 kWh na 1.200 kWh
Nova pre 41 minutajoš 19 povezanih