Povezane vesti
Dodik se orio Manjačom, zvao i Putina
Mondo 26.08.2018
Predsednik Srpske, Milorad Dodik, izjavio je danas da bi na otvaranje Rusko-srpskog centra u Banjaluci mogao da dođe i predsednik Rusije Vladimir Putin. Foto: MONDO/Vedran Ševčuk "Sada pravimo Rusko-srpski kulturni centar, na osveštavanju temelja će… »
Dodik: Putin bi mogao doći u Banjaluku kada bude izgrađen Rusko-srpski centar
Novi magazin 26.08.2018
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da bi na otvaranje Rusko-srpskog centra u Banjaluci, kada bude završena njegova gradnja, mogao da dođe i predsednik Rusije Vladimir Putin. "Sada pravimo Rusko-srpsko kulturni centar, na… »
Dodik: Pozvaću Putina da dođe u Banjaluku
RTS 26.08.2018
Milorad Dodik je najavio da će pozvati Vladimira Putina da dođe u Banjaluku kada bude završena izgradnja Rusko-srpskog kulturnog centra. "Kada budemo izgradili taj centar, pozvaću predsednika Putina da dođe u Banjaluku. Verujem da bi on našao… »
Dodik na Manjači: “Putin će doći u Banjaluku, Kormakova ide u penziju, a ja u Predsedništvo BiH”
Blic 26.08.2018
Predsednik Republike Srpske, Milorad Dodik stigao je na zbor na Manjaču, te je pre zvaničnog obraćanja u izjavi za medije rekao će predsednika Rusije Vladimira Putina pozvati na otvaranje Srpsko-ruskog centra, kada bude završen. Naglasio je kako… »
Dodik: Putin dolazi u Srpsku, a što se izbora tiče, ja sam već pobednik!
Kurir 26.08.2018
"Ponosan sam na činjenicu da Sergej Lavrov, ministar spoljnih poslova Rusije, dolazi 17. septembra u Banjaluku, u prijateljsku posetu, na postavljanje kamena-temeljca za izgradnju Rusko-srpskog centra. I ja i predsednik Srbije Aleksandar Vučić trpimo… »
Intervju Dodik: Putin dolazi u Srpsku
Večernje novosti 26.08.2018
Očekujem da ruski predsednik bude na otvaranju zajedničkog centra u Banjaluci; Pre dolaska Aleksandra Vučića na vlast, Kosovo je već bilo izgubljeno za Srbiju. PONOSAN sam na činjenicu da Sergej Lavrov, ministar spoljnih poslova Rusije, dolazi 17… »
Vesti dana »

'Hoćemo da nas RTS čuje': Studentska blokada Javnog servisa, policajcu povređeno oko
BBC News pre 8 minutajoš 15 povezanih

Pomen na Novom groblju: Članovi Đinđićeve Vlade prisustvovali obeležavanju godišnjice njegovog ubistva (foto)
Blic pre 14 minutajoš 23 povezane

MIr u Ukrajini sve bliži posle predloga o jednomesečnom prekidu vatre
Novi magazin pre 1 satjoš 23 povezane