Повезане вести
Додик се орио Мањачом, звао и Путина
Мондо 26.08.2018
Председник Српске, Милорад Додик, изјавио је данас да би на отварање Руско-српског центра у Бањалуци могао да дође и председник Русије Владимир Путин. Фото: МОНДО/Ведран Шевчук "Сада правимо Руско-српски културни центар, на… »
Додик: Путин би могао доћи у Бањалуку када буде изграђен Руско-српски центар
Нови магазин 26.08.2018
Председник Републике Српске Милорад Додик изјавио је данас да би на отварање Руско-српског центра у Бањалуци, када буде завршена његова градња, могао да дође и председник Русије Владимир Путин. "Сада правимо Руско-српско… »
Додик: Позваћу Путина да дође у Бањалуку
РТС 26.08.2018
Милорад Додик је најавио да ће позвати Владимира Путина да дође у Бањалуку када буде завршена изградња Руско-српског културног центра. "Када будемо изградили тај центар, позваћу председника Путина да дође у Бањалуку. Верујем… »
Додик на Мањачи: “Путин ће доћи у Бањалуку, Кормакова иде у пензију, а ја у Председништво БиХ”
Блиц 26.08.2018
Председник Републике Српске, Милорад Додик стигао је на збор на Мањачу, те је пре званичног обраћања у изјави за медије рекао ће председника Русије Владимира Путина позвати на отварање Српско-руског центра, када буде завршен… »
Додик: Путин долази у Српску, а што се избора тиче, ја сам већ победник!
Курир 26.08.2018
"Поносан сам на чињеницу да Сергеј Лавров, министар спољних послова Русије, долази 17. септембра у Бањалуку, у пријатељску посету, на постављање камена-темељца за изградњу Руско-српског центра. И ја и председник Србије… »
Интервју Додик: Путин долази у Српску
Вечерње новости 26.08.2018
Очекујем да руски председник буде на отварању заједничког центра у Бањалуци; Пре доласка Александра Вучића на власт, Косово је већ било изгубљено за Србију. ПОНОСАН сам на чињеницу да Сергеј Лавров, министар спољних послова… »
Вести дана »
Рафинерија Панчево још није угашена: И даље без одлуке САД о лиценци, Вучић најавио састанак
НИН пре 25 минутајош 34 повезане
Због густе магле, МУП апелује да се смањи брзина кретања и повећа одстојање
РТВ пре 1 сатјош 36 повезаних
Кремљ: Састанак Путина и Виткофа почец́е за око пет сати, Русија жели мир
Спутник пре 25 минутајош 27 повезаних
Рафинерија у Панчеву и даље ради: Још није угашена и даље је у фази топле циркулације
Курир пре 24 минутајош 24 повезане