Повезане вести

Додик се орио Мањачом, звао и Путина

Додик се орио Мањачом, звао и Путина

Мондо 26.08.2018
Председник Српске, Милорад Додик, изјавио је данас да би на отварање Руско-српског центра у Бањалуци могао да дође и председник Русије Владимир Путин. Фото: МОНДО/Ведран Шевчук "Сада правимо Руско-српски културни центар, на… »
Додик: Путин би могао доћи у Бањалуку када буде изграђен Руско-српски центар

Додик: Путин би могао доћи у Бањалуку када буде изграђен Руско-српски центар

Нови магазин 26.08.2018
Председник Републике Српске Милорад Додик изјавио је данас да би на отварање Руско-српског центра у Бањалуци, када буде завршена његова градња, могао да дође и председник Русије Владимир Путин. "Сада правимо Руско-српско… »
Додик: Позваћу Путина да дође у Бањалуку

Додик: Позваћу Путина да дође у Бањалуку

РТС 26.08.2018
Милорад Додик је најавио да ће позвати Владимира Путина да дође у Бањалуку када буде завршена изградња Руско-српског културног центра. "Када будемо изградили тај центар, позваћу председника Путина да дође у Бањалуку. Верујем… »
Додик на Мањачи: “Путин ће доћи у Бањалуку, Кормакова иде у пензију, а ја у Председништво БиХ”

Додик на Мањачи: “Путин ће доћи у Бањалуку, Кормакова иде у пензију, а ја у Председништво БиХ”

Блиц 26.08.2018
Председник Републике Српске, Милорад Додик стигао је на збор на Мањачу, те је пре званичног обраћања у изјави за медије рекао ће председника Русије Владимира Путина позвати на отварање Српско-руског центра, када буде завршен… »
Додик: Путин долази у Српску, а што се избора тиче, ја сам већ победник!

Додик: Путин долази у Српску, а што се избора тиче, ја сам већ победник!

Курир 26.08.2018
"Поносан сам на чињеницу да Сергеј Лавров, министар спољних послова Русије, долази 17. септембра у Бањалуку, у пријатељску посету, на постављање камена-темељца за изградњу Руско-српског центра. И ја и председник Србије… »
Интервју Додик: Путин долази у Српску

Интервју Додик: Путин долази у Српску

Вечерње новости 26.08.2018
Очекујем да руски председник буде на отварању заједничког центра у Бањалуци; Пре доласка Александра Вучића на власт, Косово је већ било изгубљено за Србију. ПОНОСАН сам на чињеницу да Сергеј Лавров, министар спољних послова… »

Вести дана »