Povezane vesti

Vučićeva i Tačijeva debata u Alpbahu je istorijski trenutak: Snažna poruka austrijskog predsednika sa Ekonomskog foruma…

Vučićeva i Tačijeva debata u Alpbahu je istorijski trenutak: Snažna poruka austrijskog predsednika sa Ekonomskog foruma…

Telegraf 26.08.2018
- I Tači i ja znamo koliko su velike razlike između Beograda i Prištine - rekao je Aleksandar Vučić. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić smatra da su razlike između Beograda i Prištine velike i da nije uveren da je moguć neki preokret, izjavio je… »
Austrijski predsednik o susretu Vučića i Tačija: Imam utisak da sam prisustvovao istorijskom trenutku

Austrijski predsednik o susretu Vučića i Tačija: Imam utisak da sam prisustvovao istorijskom trenutku

Srbija danas 26.08.2018
Van der Belen je naglasio da je evropska perspektiva Zapadnog Balkana važan prioritet spoljne politike njegove zemlje. Predsednik Austrije Aleksander van der Belen izjavio je da je jedan od fokusa Austrije tokom predsedavanja EU upravo dijalog Beograda i… »
Vučić: Teško do dogovora, velike razlike izmedju mene i Tačija

Vučić: Teško do dogovora, velike razlike izmedju mene i Tačija

Beta video 26.08.2018
BEOGRAD - Predasednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas u Austriji da zna koliko će biti teško doći do dogovora Beograda i Prištine, jer su velike razlike izmedju njega i predsednika Kosova Hašima Tačija. ``Neće to ići lako i nije to… »
Vučić: Razlike između Srbije i Kosova i dalje velike

Vučić: Razlike između Srbije i Kosova i dalje velike

Al Jazeera 26.08.2018
Predsjednik Srbije kaže da su razlike između Beograda i Prištine velike i da nije uvjeren da je moguć neki preokret. Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je u nedjelju da su razlike između Beograda i Prištine velike i da nije uvjeren da je… »

Vesti dana »