Povezane vesti
Vučić, Ćerimagić i "igra na emocije" u tumačenju istorije
RTV 26.08.2018
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić imao je priliku, tokom debate na Evropskom forumu u Alpbahu, da se osvrne na neprestanu "igru na emocije" u tumačenju ratnih sukoba u bivšoj Jugoslaviji, sa ciljem da se Srbi drže krivim za sve to se… »
"Srbe i posle 25 godina krive za sve!"
Mondo 26.08.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić kaže da se i na forumu u Alpbahu pokazalo da je i 25 godina posle sukoba u bivšoj SFRJ Srbija "i glavna tema i glavna meta", te da je ponosan što je stao u odbranu srpske države i srpskog naroda. Foto… »
Vučić oštro reagovao na polemiku u Austriji: Neću dopustiti da se Srbi i Srbija krive za sve u bivšoj Jugoslaviji
Večernje novosti 25.08.2018
Moj otac je slučajno rođen blizu Beogarda, nije video svog oca, jer je su ga ubile ustaše, kao i brojne druge članovi njegove porodice, obrazložio je predsednik Srbije. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je večeras da neće dopustiti da… »
Vesti dana »
Nestao dečak na Novom Beogradu: Nije se vratio iz škole, ranac i oprema nađeni u Bloku 44 (foto)
Blic pre 29 minutajoš 2 povezane
Salman Ruždi sveočio protiv napadača: "Mislio sam da me udara pesnicom, a onda sam video krv na odeći"
Blic pre 52 minutajoš 2 povezane
Vučević: Studentima koji pešače od Beograda do Kragujevca da se obezbedi smeštaj
Danas pre 1 satjoš 1 povezana
Od rata mogu da zarade 50.000 evra: Vlada Ukrajine odobrila ugovorni sistem za mlade vojne dobrovoljce
Kurir pre 22 minutajoš 1 povezana
Drama tokom brojanja glasova na Kim, intervenisala i policija Sukobili se članovi odbora, pljušte optužbe
Kurir pre 1 satjoš 1 povezana