Povezane vesti

Novinar BN televizije pretučen u Banjaluci

Novinar BN televizije pretučen u Banjaluci

RTV 26.08.2018
BANJALUKA - Novinar bijeljinske BN televizije pretučen je večeras u Banjaluci. Novinar Vladimir Kovačević je za "Nezavisne novine" rekao da su mu iz mraka prišla dva nepoznata muškarca sa kapuljačama na glavi i počela da ga tuku palicama na… »
Novinar BN televizije brutalno pretučen u Banjaluci: Mučki napadnut šipkama, pogledajte užasne slike posle prebijanja!

Novinar BN televizije brutalno pretučen u Banjaluci: Mučki napadnut šipkama, pogledajte užasne slike posle prebijanja!

Kurir 26.08.2018
BANJALUKA - Novinar bijeljinske televizije Be-En (BN) Vladimir Kovačević brutalno je večeras pretučen u Banjaluci ispred grade u kojoj stanuje, a nepoznati napadači naneli su mu teške povrede u predelu glave. "Na dve strane mi je glava razbijena… »
U Banjaluci pretučen novinar televizije BN

U Banjaluci pretučen novinar televizije BN

N1 Info 26.08.2018
Novinar bijeljinske televizije BN, Vladimir Kovačević, brutalno je pretučen u Banjaluci, ispred grade u kojoj stanuje, a nepoznati napadači naneli su mu teške povrede u predelu glave. "Na dve strane mi je glava razbijena, uvo mi je skroz poderano… »
U Banjaluci pretučen novinar BN televizije

U Banjaluci pretučen novinar BN televizije

RTS 26.08.2018
Novinar bijeljinske BN televizije Vladimir Kovačević pretučen je u Banjaluci. Kovačević je za Nezavisne novine rekao da su mu iz mraka prišla dva nepoznata muškarca sa kapuljačama na glavi i počela da ga tuku palicama na izvlačenje. Novinar je… »
Prebijen novinar u Banjaluci: Iz mraka su mu prišla dva muškarca s kapuljačama i počela da ga udaraju palicama

Prebijen novinar u Banjaluci: Iz mraka su mu prišla dva muškarca s kapuljačama i počela da ga udaraju palicama

Telegraf 26.08.2018
Kovačević je kazao da mu nije poznato ko je mogao da mu nanese ovakve povrede. Novinar bijeljinske BN televizije pretučen je večeras u Banjaluci. Preminuo novinar i urednik Željko Cvijanović Novinar Vladimir Kovačević Čorba je za "Nezavisne… »
Novinar televizije BN Vladimir Kovačević fizički napadnut u Banjaluci

Novinar televizije BN Vladimir Kovačević fizički napadnut u Banjaluci

Novi magazin 26.08.2018
Novinar bijeljinske televizije Be-En (BN) Vladimir Kovačević fizički je napadnut večeras u Banjaluci, a zbog nanetih povreda završio je u Hitnoj pomoći. "Pre 20 minuta, dok sam se vraćao s posla, dva momka su me zaskočila i premlatila šipkama na… »

Vesti dana »