Povezane vesti

Protesti medija zbog premlaćivanja novinara u Banjoj Luci

Protesti medija zbog premlaćivanja novinara u Banjoj Luci

Slobodna Evropa 27.08.2018
U znak protesta zbog napada na novinara bijeljinske televizije BN, Vladimira Kovačevića, u Banjoj Luci ispred Palate Republike, gdje je sjedište Predsjednika RS-a Milorada Dodika, tačno u pet do dvanaest okupili su se novinari. Na skupu je istaknuto… »
Pretučen novinar BN TV-a Vladimir Kovačević

Pretučen novinar BN TV-a Vladimir Kovačević

Al Jazeera 27.08.2018
Novinar BN TV-a Vladimir Kovačević teško je pretučen u nedjelju navečer u banjalučkom naselju Obilićevo. Novinar BN TV Vladimir Kovačević teško je pretučen u nedjelju navečer u banjalučkom naselju Obilićevo, a Tužilaštvo je naredilo da se… »
Novinara televizije BN pretukli napadači sa fantomkama

Novinara televizije BN pretukli napadači sa fantomkama

Slobodna Evropa 27.08.2018
Novinar bijeljinske televizije BN Vladimir Kovačević brutalno je sinoć pretučen u Banjaluci ispred grade u kojoj stanuje, a nepoznati napadači naneli su mu teške povrede u predelu glave. "Na dve strane mi je glava razbijena, uvo mi je skroz… »
Pretučen novinar u Banjaluci, napadači sa kapuljačama ga tukli palicama

Pretučen novinar u Banjaluci, napadači sa kapuljačama ga tukli palicama

BK TV 27.08.2018
Vladimir Kovačević, novinar bijeljinske BN televizije pretučen je u Banjaluci. On je juče za "Nezavisne novine" rekao da su mu iz mraka prišla dva nepoznata muškarca sa kapuljačama na glavi i počela da ga tuku palicama na izvlačenje. Kovačević… »
Banjaluka: Pretučen novinar Vladimir Kovačević

Banjaluka: Pretučen novinar Vladimir Kovačević

Mondo 27.08.2018
Novinar iz Banjaluke Vladimir Kovačević pretučen je u Banjaluci. Upozorenje: uznemirujući sadržaj Prije 20 minuta su me dok sam se vraćao sa posla dva momka zaskočila i namlatila šipkama na razvlačenje. pic.twitter.com/qEllwPvAvn— Vladimir… »
Pretučen novinar BN televizije

Pretučen novinar BN televizije

Večernje novosti 26.08.2018
Vladimir Kovačević, novinar BN televizije iz Banjaluke, teško je pretučen večeras u banjalučkom naselju Obilićevo. Vladimir Kovačević, novinar BN televizije iz Banjaluke, teško je pretučen večeras u banjalučkom naselju Obilićevo… »
U Banjaluci brutalno pretučen novinar Vladimir Kovačević

U Banjaluci brutalno pretučen novinar Vladimir Kovačević

Blic 26.08.2018
Novinar BN TV Vladimir Kovačević večeras je po povratku sa posla pretučen u Banjaluci. Njega su večeras kako je objavio na Tviteru sačekala dvojica momaka i nanela mu povrede šipkama na razvlačenje. U Operativnom dežurstvu Policijske uprave… »

Vesti dana »