Povezane vesti
Miljana Kulić će imati služavke u "Zadruzi 2"?
Vesti online 27.08.2018
Miljana Kulić zajedno sa sinom Željkom ulazi u "Zadrugu 2", gde će od produkcije dobiti posebne uslove za sebe i bebu. Miljana Kulić 27. jula na svet je donela sina Željka, a sa njim i majkom Marijom Kulić će 6. septembra ući u drugu sezonu rijalitija… »
"Ivan detetu ni benkicu nije kupio": Miljana Kulić tvrdi da Marinkovića uopšte ne interesuje njihov sin
Blic 27.08.2018
Miljana Kulić se uveliko priprema za drugu sezonu ružičastog rijalitija u koji će ući sa jednomesečnom bebom i majkom Marijom, te otkriva u kakvom je zaista odnosu sa Ivanom Marinkovićem sa kojim je nedavno dobila naslednika. - Pokušavala sam da sa njim… »
Vesti dana »

Tramp: Izrael i Hamas postigli dogovor o prvoj fazi plana za okončanje borbi i oslobađanje talaca
Beta pre 56 minutajoš 5 povezanih

Bačulov o pretresu na Horgošu: „Skidali su nas do gole kože, kao da sam Al Kaida“
Danas pre 2 satajoš 1 povezana

"Moja misija je završena": Lekorni odlazi, Makron će u narednih 48 sati imenovati novog premijera Francuske
Blic pre 2 satajoš 2 povezane

Od sunca do kiše u samo par dana! Evo šta nas očekuje narednih dana: Rhmz najavio veliku promenu vremena
Blic pre 4 satijoš 1 povezana

Veliki požar zahvatio dve porodične kuće u Zemunu: Vatrogasci na terenu (video)
Blic pre 1 minutjoš 1 povezana