Повезане вести

Напредак остао без председника: Мишковић поднео оставку!

Напредак остао без председника: Мишковић поднео оставку!

Вечерње новости 27.08.2018
Председник Напретка дигао руке од свега после циркуса на дербију против Радничког у Нишу. Први човек Крушевљана планира да се обрати званичним саопштењем и објасни разлоге за овај радикалан потез. НАПРЕДАК је у суботу остао без… »
Напредак остао без председника: Марко Мишковић поднео оставку

Напредак остао без председника: Марко Мишковић поднео оставку

Хот спорт 27.08.2018
Марко Мишковић, председник фудбалског клуба Напредак из Крушевца, поднео је неопозиву оставку, саопштио је данас тим из Крушевца. Као разлог наведена је „оркестрирана крађа од стране судијске комисије ФСС“: – Због константне… »
Шок у Крушевцу, Напредак без председника!

Шок у Крушевцу, Напредак без председника!

Спортске.нет 27.08.2018
Дигао руке од свега! Два дана после утакмице у Нишу између Радничког и Напретка (3:3), која је изазвала доста буре у јавности и незадовољства у Крушевцу због два досуђена једанаестерца у корист Нишлија, данас је стигло званично… »
Марко Мишковић поднео оставку на место председника Напретка због меча у Нишу!

Марко Мишковић поднео оставку на место председника Напретка због меча у Нишу!

Спортски журнал 27.08.2018
Много буре дигло се по завршетку меча између нишког Радничког и Напретка, која је завршена нерешеним исходом (3:3). Саопштење крушевачког Напретка, које је објављено на њиховом сајту, преносимо вам у целости: „Због… »
Мишковић отишао после Ниша: Оставка због крађе!

Мишковић отишао после Ниша: Оставка због крађе!

Мондо 27.08.2018
Председник Напретка повукао се после утакмице у којој су досуђена два пенала против његовог тима. Фото: МН Пресс Очекивано велика бука дигла се после утакмице Раднички Ниш - Напредак, завршене ремијем 3:3. Гости су водлии два… »
Косановић: "Не дају ми ни да пи..м, радују се головима из муља!"

Косановић: "Не дају ми ни да пи..м, радују се головима из муља!"

Спортске.нет 27.08.2018
Његов потез при крају првог полувремена у Нишу привукао је велику пажњу. Најузбудљивији меч шестог кола Суперлиге Србије одиграо се у Нишу где је Раднички ремизирао са Напретком 3:3. Ипак, оно што је обележило сусрет старих… »
Косановић о одласку са терена: Ишао сам у тоалет

Косановић о одласку са терена: Ишао сам у тоалет

Вести онлине 27.08.2018
Тренер Напретка објаснио зашто је напустио клупу на "Чаиру" пре краја првог полувремена, због чега ће највероватније бити кажњен. Уместо о головима после дуела Радничког из Ниша и Напретка (3:3), прича се о пеналима и одлуци… »
Морао сам у тоалет, зато сам отишао с терена

Морао сам у тоалет, зато сам отишао с терена

Моззарт спорт 27.08.2018
„Не смета ми ни толико то што се десило, колико ме боли понашање навијача који све то виде и радују се головима из муља“, каже тренер Напретка. Раднички из Ниша и Напредак одиграли су у суботу увече утакмицу са чак шест голова… »

Вести дана »