Povezane vesti

Napredak ostao bez predsednika: Mišković podneo ostavku!

Napredak ostao bez predsednika: Mišković podneo ostavku!

Večernje novosti 27.08.2018
Predsednik Napretka digao ruke od svega posle cirkusa na derbiju protiv Radničkog u Nišu. Prvi čovek Kruševljana planira da se obrati zvaničnim saopštenjem i objasni razloge za ovaj radikalan potez. NAPREDAK je u subotu ostao bez dva boda protiv… »
Napredak ostao bez predsednika: Marko Mišković podneo ostavku

Napredak ostao bez predsednika: Marko Mišković podneo ostavku

Hot sport 27.08.2018
Marko Mišković, predsednik fudbalskog kluba Napredak iz Kruševca, podneo je neopozivu ostavku, saopštio je danas tim iz Kruševca. Kao razlog navedena je „orkestrirana krađa od strane sudijske komisije FSS“: – Zbog konstantne orkestrirane… »
Šok u Kruševcu, Napredak bez predsednika!

Šok u Kruševcu, Napredak bez predsednika!

Sportske.net 27.08.2018
Digao ruke od svega! Dva dana posle utakmice u Nišu između Radničkog i Napretka (3:3), koja je izazvala dosta bure u javnosti i nezadovoljstva u Kruševcu zbog dva dosuđena jedanaesterca u korist Nišlija, danas je stiglo zvanično saopštenje iz… »
Marko Mišković podneo ostavku na mesto predsednika Napretka zbog meča u Nišu!

Marko Mišković podneo ostavku na mesto predsednika Napretka zbog meča u Nišu!

Sportski žurnal 27.08.2018
Mnogo bure diglo se po završetku meča između niškog Radničkog i Napretka, koja je završena nerešenim ishodom (3:3). Saopštenje kruševačkog Napretka, koje je objavljeno na njihovom sajtu, prenosimo vam u celosti: „Zbog orkestrirane konstantne… »
Mišković otišao posle Niša: Ostavka zbog krađe!

Mišković otišao posle Niša: Ostavka zbog krađe!

Mondo 27.08.2018
Predsednik Napretka povukao se posle utakmice u kojoj su dosuđena dva penala protiv njegovog tima. Foto: MN Press Očekivano velika buka digla se posle utakmice Radnički Niš - Napredak, završene remijem 3:3. Gosti su vodlii dva puta, domaćin je oba… »
Kosanović o odlasku sa terena: Išao sam u toalet

Kosanović o odlasku sa terena: Išao sam u toalet

Vesti online 27.08.2018
Trener Napretka objasnio zašto je napustio klupu na "Čairu" pre kraja prvog poluvremena, zbog čega će najverovatnije biti kažnjen. Umesto o golovima posle duela Radničkog iz Niša i Napretka (3:3), priča se o penalima i odluci gostujućeg trenera… »
Kosanović: "Ne daju mi ni da pi..m, raduju se golovima iz mulja!"

Kosanović: "Ne daju mi ni da pi..m, raduju se golovima iz mulja!"

Sportske.net 27.08.2018
Njegov potez pri kraju prvog poluvremena u Nišu privukao je veliku pažnju. Najuzbudljiviji meč šestog kola Superlige Srbije odigrao se u Nišu gde je Radnički remizirao sa Napretkom 3:3. Ipak, ono što je obeležilo susret starih znanaca bio je potez… »
Morao sam u toalet, zato sam otišao s terena

Morao sam u toalet, zato sam otišao s terena

Mozzart sport 27.08.2018
„Ne smeta mi ni toliko to što se desilo, koliko me boli ponašanje navijača koji sve to vide i raduju se golovima iz mulja“, kaže trener Napretka. Radnički iz Niša i Napredak odigrali su u subotu uveče utakmicu sa čak šest golova (3:3), ali… »

Vesti dana »