Povezane vesti
Vučiću i Tačiju treba ostaviti prostor da se dogovore: EU se oglasila o susretu u Austriji
Telegraf 27.08.2018
Od Kocijančič su mediji više puta zatražili da se odredi o stavu EU na mogućnost podele Kosova ili razmeni teritorija po etničkom principu, ali je ona to odbila ponavljajući stav da se traži sveobuhvatno, održivo, realistično rešenje u skladu sa… »
Zašto bi Evropa trebalo da podrži razmenu teritorija: Analiza uglednog portala "Politiko"
Telegraf 27.08.2018
Zašto bi Srbija pristala na takav sporazum? Zato što bi on značio priznanje neuspeha američke i evropske politike prema njoj - piše u analizi. Ugledni politički portal "Politiko" objavio je analizu profesora Instituta za javnu politiku Centralnoevropskog… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za Srbiju: Toplo i sunčano sa lokalnim pljuskovima u planinskim predelima
Naslovi.ai pre 26 minutajoš 27 povezanih
Šapić: Sutra počinje podela kartica za besplatno korišćenje bazena u Beogradu
Beta pre 3 satajoš 19 povezanih
Đedović Handanović: Razgovori o prodaji NIS-a dobro napreduju, Srbija nije, niti će biti, kamen spoticanja
N1 Info pre 2 satajoš 16 povezanih
Novi detalji avio-drame u Hrvatskoj! Otkriveno kakva se letelica srušila i kako je došlo do pada, poznato u kakvom je stanju posada: Samo su poleteli, a onda...
Kurir pre 1 satjoš 15 povezanih
Ilić: Ponosan sam što ću biti trener Partizana, spreman sam za ono što me čeka
Insajder pre 1 satjoš 16 povezanih