Povezane vesti
Tomić: Zvezda po mojoj želji!
Večernje novosti 27.08.2018
Trener srpskog prvaka izveo novu ekipu pred predstavnike medija: Stoprocentno sam zadovoljan prelaznim rokom, prvi cilj je da budemo kao porodica. POSLE dve nedelje hermetički zatvorenih priprema, košarkaši Crvene zvezde izašli su iz izolacije i… »
Kapiten Lazić: Neće biti problema sa strancima! Dobro je da smo svi odmah na okupu
Mozzart sport 27.08.2018
"Prvi put posle ne znam ni ja koliko godina da je ekipa otpočetka zajedno. Da ne čekamo nikoga iz reprezentacije. Ili oko dovođenja igrača. Kompletni smo", kaže igrač sa najdužim stažom u crveno-belom dresu. Navikli smo da ga gledamo kako daje sve… »
Kapiten hvali pojačanja, otkriva Zvezdin motiv više u sezoni
Sportske.net 27.08.2018
Branko Lazić pun je hvale za saigrače, otkriva zašto će Zvezda imati dodatni motiv u novoj sezoni i nikad jačoj ABA. Kapiten Crvene zvezde Branko Lazić kaže da je atmosfera u ekipi na vrhunskom nivou, a pohvalio je i nova pojačanja rekavši da su… »
"Ovo je ekipa Zvezde, vidite li Jankovića?"
Mondo 27.08.2018
Novi trener crveno-belih na oba pitanja o transferima odgovorio je jasno, pokazujući na igrače koji su bili u "Pioniru". Na pitanje o Jankoviću takođe je imao indikativan odgovor... Košarkaši Crvene zvezde ušli su u treću nedelju priprema za prvu… »
Milojevićeve dileme pred put: Štoperi, aduti...
Mondo 27.08.2018
Vladan Milojević ponovo neće moći da računa na Lorenca Ebisilija, dok će morati dobro da razmisli u sastavljanju štoperskog tandema. "Meč veka" je sve bliži. Utakmica koja bi mogla da uvede Crvenu zvezdu u Ligu šampiona prvi put od 1992. godine… »
Vesti dana »
"Neko bitan je bio u tom: Avionu!" Mreže gore zbog teorija zavere o sudaru u Vašingtonu, pominje se i atentat: "Pogledajte snimak, nešto smrdi!"
Blic pre 1 satjoš 5 povezanih
Univerzitet u Beogradu planira da formira radne grupe koje će stručno proučiti ispunjenost studentskih zahteva
Blic pre 5 satijoš 1 povezana
"Ovo nije šala": Tramp odlučan da prisvoji Grenland: To je naš nacionalni interes, mora se rešiti što pre
Blic pre 45 minutajoš 1 povezana