Повезане вести

Томић: Звезда по мојој жељи!

Томић: Звезда по мојој жељи!

Вечерње новости 27.08.2018
Тренер српског првака извео нову екипу пред представнике медија: Стопроцентно сам задовољан прелазним роком, први циљ је да будемо као породица. ПОСЛЕ две недеље херметички затворених припрема, кошаркаши Црвене звезде изашли… »
Капитен Лазић: Неће бити проблема са странцима! Добро је да смо сви одмах на окупу

Капитен Лазић: Неће бити проблема са странцима! Добро је да смо сви одмах на окупу

Моззарт спорт 27.08.2018
"Први пут после не знам ни ја колико година да је екипа отпочетка заједно. Да не чекамо никога из репрезентације. Или око довођења играча. Комплетни смо", каже играч са најдужим стажом у црвено-белом дресу. Навикли смо да га… »
Капитен хвали појачања, открива Звездин мотив више у сезони

Капитен хвали појачања, открива Звездин мотив више у сезони

Спортске.нет 27.08.2018
Бранко Лазић пун је хвале за саиграче, открива зашто ће Звезда имати додатни мотив у новој сезони и никад јачој АБА. Капитен Црвене звезде Бранко Лазић каже да је атмосфера у екипи на врхунском нивоу, а похвалио је и нова… »
"Ово је екипа Звезде, видите ли Јанковића?"

"Ово је екипа Звезде, видите ли Јанковића?"

Мондо 27.08.2018
Нови тренер црвено-белих на оба питања о трансферима одговорио је јасно, показујући на играче који су били у "Пиониру". На питање о Јанковићу такође је имао индикативан одговор... Кошаркаши Црвене звезде ушли су у трећу недељу… »
Милојевићеве дилеме пред пут: Штопери, адути...

Милојевићеве дилеме пред пут: Штопери, адути...

Мондо 27.08.2018
Владан Милојевић поново неће моћи да рачуна на Лоренца Ебисилија, док ће морати добро да размисли у састављању штоперског тандема. "Меч века" је све ближи. Утакмица која би могла да уведе Црвену звезду у Лигу шампиона први пут… »

Вести дана »