Повезане вести
Лазић о повратку Звезде у Евролигу, Перпероглу о екипи „гладној” трофеја
Спортски журнал 27.08.2018
Кошаркаши Црвене звезде Бранко Лазић, Огњен Добрић и Стратос Перпероглу истакли су да су, као и увек, велике амбиције у новој сезони – напад на трофеје, иако је јака конкуренција. – АБА лига је стварно јака, ту су Будућност… »
Томић: Стварам хемију у Звезди, не знам где је Јанковић
Дневник 27.08.2018
БЕОГРАД: Тренер кошаркаша Црвене звезде Милан Томић каже да му је први циљ да створи добар и хомоген тим, али и да има велика очекивања у новој сезони. "Звезда је велики клуб, не може да буде само учесник у Јадранској лиги и… »
Давидовац повредио Ахилову тетиву
Моззарт спорт 27.08.2018
Засад није познато када ће се вратити на терен. Ненадић је добио мало јачи ударац, али није у питању ништа озбиљније. Црвена звезда је прошла најтежи део припрема релативно без проблема, а једини већи проблем била је повреда… »
Томић: Сто одсто сам задовољан оним што имам у Звезди
Н1 Инфо 27.08.2018
Тренер кошаркаша Црвене звезде Милан Томић изјавио је да у екипи влада добра атмосфера, те је најавио да ће у предстојећој сезони шансу добити и Симанић, Раданов и Ненадић. Шампион Србије већ увелико се припрема за нову сезону… »
Вести дана »
Председник Србије: Служење обавезног војног рока 75 дана од децембра ове или марта 2027.
Бета пре 15 минутајош 32 повезане
Четврти дан блокаде теретног саобраћаја на прелазима са земљама Шенгена, Црногорци се повукли
Невсмакс Балканс пре 14 минутајош 31 повезана
Лукоил продаје пословање америчкој инвестиционој групи, чека се 'миг' Вашингтона
BBC News пре 1 сатјош 28 повезаних
Радио „тениски ВАР“: Сабаленка вриштала „као никад“, па бизарно кажњена, а њен шок и поглед ка судији су хит
Телеграф пре 29 минутајош 29 повезаних