Povezane vesti
Sa mnom se nemoj zaje*avati, ja sam zlo najveće! Lepi Mića katastrofalno izvređao Gavrića zbog slike koju je objavio, umešala…
Telegraf 28.08.2018
- To ne radi, skidaj te slike što si postavio! Nabijem te na ku*ac, gospodine Gavriću! - vikao je Lepi Mića uživo u emisiji. Zorica Marković, Lepi Mića i Mirko Gavrić deo su nove sezone Zadruge, a njihov razgovor protekao je žestoko na samom početku… »
Cela ta banda radi za mene, sve će platiti! Zorica Marković žestoko oplela po Anabeli, Gagiju i Mirku Gavriću! (VIDEO)
Telegraf 28.08.2018
- Da ne misle ljudi da se ja nešto plašim, on se napalio kao mlad majmun, on je čovek nebitan, i sve što bude zaradio u Zadruzi moraće da plati - rekla je Zorica. Zorica Marković prošle noći je gostovala u emisiji "Narod pita" gde je otkrila da će biti… »
Oženjen je da bi sakrio svoje opredeljenje! Miljana brutalno izvređala Gavrića, a onda spomenula i Slobu, nastao opšti haos…
Telegraf 28.08.2018
- Ja ako nešto napišem na Instagramu, ja ću to i u emisiji i van nje da kažem. Mislim da će haljinica boje lila brzo da se ugasi - rekla je Miljana. Prošle noći u emisiji "Narod pita" gostovali su bivši zadrugari Zorica Marković i Lepi Mića, a onda su… »
Da li si tobdžija ili furundžija?! Zorica Marković i Lepi Mića ulaze u Zadrugu 2, a počeli su žešće nego ikada! (video)
Telegraf 28.08.2018
I Zorica i Mića biće deo i druge sezone Zadruge, a njihovo burno gostovanje pred Zadrugu najavilo je još žešću sezonu popularnog rijalitija. Učesnici prve sezone Zadruge, Zorica Marković i Lepi Mića, potvrdili su da će biti deo ekipe u Zadruzi 2, koja… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za četvrtak, 25. septembar: Promenljivo oblačno i toplo, ponegde kiša
Beta pre 5 satijoš 6 povezanih

Ruski avion preleteo fregatu nemačke ratne mornarice: Pistorijus upozorava: "Putin želi da otkrije i iskoristi navodne slabosti u NATO savezu"
Blic pre 5 satijoš 1 povezana

"Da li imate nekog ko vam danima ne odgovara na poruke!?" Pitanje Srpkinje otvorilo žustru raspravu kakvu niko nije očekivao
Blic pre 27 minutajoš 1 povezana