Povezane vesti

"Uloženo 400 mil, a ovakvi porazi, potrebno još 200..."

"Uloženo 400 mil, a ovakvi porazi, potrebno još 200..."

N1 Info 28.08.2018
Nekadašnji defanzivac Mančester Junajteda Rio Ferdinand smatra da ekipa Žozea Murinja nema kvalitet da se bori za titulu u Premijer ligi. Junajted je u ponedeljak poražen na Old Trafordu od Totenhema sa 3:0. To je bio povod za nove kritike na račun… »
Murinjo zahteva poštovanje: Znate li koliko titula imam?

Murinjo zahteva poštovanje: Znate li koliko titula imam?

Vesti online 28.08.2018
Žoze Murinjo nastavio je svoj "rat" sa medijima nakon novog neuspeha Mančester junajteda. Portugalac je posle poraza od Totenhema (3:0) na Old Trafordu nakon nekoliko minuta temperamentnog govora napustio pres konferenciju. Murinjo je u ponedeljak… »
Morinjo napustio konferenciju za medije i zatražio poštovanje (VIDEO)

Morinjo napustio konferenciju za medije i zatražio poštovanje (VIDEO)

Beta 28.08.2018
Trener fudbalera Mančester junajteda Žoze Morinjo napustio je konferenciju za novinare posle poraza od Totenhema i zatražio više poštovanja, posebno zbog trofeja koje je osvojio. Junajted je sinoć na Old Trafordu izgubio od Totenhema sa 0:3 i to je… »
Murinjov šou i tri prsta novinarima: Uzeo sam više Premijer liga od svih ostalih trenera zajedno (video)

Murinjov šou i tri prsta novinarima: Uzeo sam više Premijer liga od svih ostalih trenera zajedno (video)

Mozzart sport 28.08.2018
„Strateški gledano – mi nismo izgubili utakmicu. Nismo ni u taktičkom smislu izgubili, ali na kraju jesmo poraženi“. Gde je Žoze Murinjo - tu je zabava! Posebno kada Portugalac nije zadovoljan... Mančester junajted ponovo je završio na… »
Murinjo napravio haos: Uz tri prsta dao jednu od jačih izjava u karijeri, pa odjurio sa konferencije (video)

Murinjo napravio haos: Uz tri prsta dao jednu od jačih izjava u karijeri, pa odjurio sa konferencije (video)

Hot sport 28.08.2018
Mančester Mančester junajteda na pritisak i priče o otkazu odgovorio je, pa može se reći, u svom prepoznatljivom stilu. ‘Crveni đavoli’ doživeli su sinoć novi poraz u Premijer ligi, nakon tri kola imaju samo tri boda, a nakon Brajtona, tim… »
Poketino: "Poslali smo jasnu poruku svima!"

Poketino: "Poslali smo jasnu poruku svima!"

Sportske.net 28.08.2018
Španski stručnjak nije krio zadovoljstvo nakon velike pobede nad Junajtedom. U trećem kolu Premijer lige Engleske fudbaleri Totenhema su ubedljivo savladali Mančester junajted na Old Trafordu sa 3:0. Žoze Murinjo smatra da nije nadmudren, dok… »
Poketino: Poslali smo jasnu poruku

Poketino: Poslali smo jasnu poruku

N1 Info 28.08.2018
Menadžer Totenhema Maurisio Poketino istakao je da je pobeda njegovog tima nad Mančester Junajtedom vrlo važna, pošto mu obezbeđuje dobru poziciju na tabeli. Sparsi su kao gosti savladali Crvene đavole sa 3:0. Totenhem je tako pokorio Old Traford… »
Video Murinjo vikao na novinare na konferenciji: Zahtevam poštovanje!

Video Murinjo vikao na novinare na konferenciji: Zahtevam poštovanje!

Večernje novosti 28.08.2018
Osvojio sam više titula u Premijer ligi nego svih ostalih 19 menadžera zajedno. Zahtevam poštovanje - vikao je Žoze. Prema proceni britanskih kladionica Žoze Murinjo je već duže vreme prvi kandidat za otkaz u Premijer ligi, a posle ubedljivog… »
Murinjo ne priznaje taktički poraz, a u jedno je potpuno siguran!

Murinjo ne priznaje taktički poraz, a u jedno je potpuno siguran!

Sportske.net 28.08.2018
Posle ubedljivog poraza Junajteda, svi su željno iščekivali Murinjovu reakciju. Prva reakcija posle 0:3 protiv Totenhema na Old Trafordu viđena je na samom terenu, kada je aplaudirao delu navijača Mančester junajteda koji su mu uzvratili podršku… »

Vesti dana »