Povezane vesti
Zadruga još nije počela, ali šou jeste! Miljana Kulić isprozivala Anabelinog druga: "Bio si sa Slobom, znam"
Blic 28.08.2018
Bivša zadrugarka Miljana Kulić sinoć se uživo uključila u progam tokom emisije "Narod pita zadrugare" i optužila budućeg cimera Mirka Gavrića koji je odličan prijatelj sa Anabelom Atijas, majkom Lune Đogani. - Čula sam da je on mene ogovarao i pisao… »
Miljana Kulić brutalno isprozivala anabelinog druga: On je obična peder.ina, seksualno je opštio sa Slobom! A onda je usledio…
Kurir 28.08.2018
Miljana Kulić, koja će sa sinom Željko uži u Zadrugu 2, javila se uživo u emisiju i napravila potpuni haos optužujući budućeg zadrugara i cimera Mirka Gavrića, koji je odličan prijatelj sa Anabelom Atijas. "Ognjene, meni je mnogo žao što ste isključili… »
Vesti dana »
U Čačku proglašena vanredna situacija zbog havarije sa vodosnabdevanjem
Beta pre 2 satajoš 34 povezane
Klinički centar: Posle iskakanja tramvaja iz šina pregledan 21 pacijent, jedan zadržan u bolnici
Nova pre 23 minutajoš 106 povezanih
Kraljevčani na začelju: U gradu na Ibru prosečna martovska zarada - 100.541 dinar
Večernje novosti pre 1 satjoš 30 povezanih
Iran seli uranijum u ovu zemlju: Doneta velemajstorska odluka Teherana - SAD se samouništile svojim zahtevom
Večernje novosti pre 8 minutajoš 31 povezana