Povezane vesti
Povratak "tojote korole"!
Mondo 28.08.2018
Legendarni model će širom sveta biti dostupan u tri verzije – hečbek, sedan i karavan. Foto: promo/Toyota Tojota penzioniše "auris", a vraća "korolu". Početkom 2019. godine naziv "auris" biće zamenjen starom, dobrom "korolom". Osim postojeće "korole" u… »
Dolazi nova uzbudljiva era za Corollu!
Vrele gume 28.08.2018
PR Saopštenje: Dolazi nova uzbudljiva era za Corollu! Toyota je u skladu sa uvođenjem nove globalne arhitekture, odlučila da ponudu u C segmentu objedini pod jednim imenom koje nosi posebnu težinu. To je ime najprodavanijeg modela na svetu, Corolla… »
Toyotina nova generacija C-segment hečbeka, sedana i karavana globalno će nositi naziv Corolla
Auto blog 28.08.2018
• Naziv modela Corolla postaje globalno ime nove generacije Toyotinog C-segmenta. Postojeći model Auris zameniće hečbek, sedan i karavan verzija Corolle koji će biti dostupni u Evropi početkom 2019. godine • Promena naziva prati usvajanje Toyotine nove… »
Vesti dana »
Advokat Žurić o slučaju Milić: Odluka tužilaštva je logična i očekivana, dokazi pokazuju da nije bio u restoranu
Euronews pre 4 minutajoš 34 povezane
Obustavljen saobraćaj na auto-putu zbog sudara dva šlepera kod Šimanovaca
Beta pre 1 satjoš 41 povezana
RHMZ upozorava: Nevreme sa gradom i olujnim vetrom stiže u Srbiju
Radio 021 pre 1 satjoš 37 povezanih
Ilić: Ponosan sam što ću biti trener Partizana, spreman sam za ono što me čeka
RTV pre 34 minutajoš 24 povezane
Pobunjeni univerzitet predao Ustavnom sudu inicijativu za ocenu ustavnosti sistema SPIRI
Radio 021 pre 2 satajoš 12 povezanih