Повезане вести
Србија без Бирчевића
Мондо 28.08.2018
Александар Ђорђевић у септембарском "прозору" квалификација за Светско првенство неће моћи да рачуна на кошаркаша Банвита. Фото: МН Пресс Кошаркашку репрезентацију Србије у септембру очекују два меча квалификација за Мундобаскет… »
Повреда удаљила Бирчевића од репрезентације
Н1 Инфо 28.08.2018
Српски кошаркаш Стефан Бирчевић неће моћи да помогне репрезентацији у предстојећим мечевима квалификација за Светско првенство због повреде задњих укрштених лигамената колена, преноси Спортски журнал. Селектор Александар… »
Бирчевић: Не бих одбио позив Орлова ни за живу главу
Спортски журнал 28.08.2018
Репрезентација је мени вишеструко више дала него ја њој, али нисам успео да се опоравим од повреде – каже поуздани крилни центар. Настављају се муке селектора Александра Ђорђевића и његовог стручног штаба пред прве две… »
Бирчевић због повреде не може да помогне репрезентацији Србије
Вечерње новости 28.08.2018
Ни за живу главу не бих одбио државни тим који ми је дао много више него ја њему. Међутим, време опоравка не може да се убрза - рекао је Стефан. Селектор Александар Ђорђевић ће у среду објавити скраћени списак за мечеве са… »
Нови ударац за Ђорђевића - отказао још један играч
Спортске.нет 28.08.2018
Овога пута оправдано. Након одлуке Николе Јокића да не игра за репрезентацију Србије, селектор кошаркаша Саша Ђорђевић суочио се са још једним отказом. Овога пута, у питању је крилни центар Банвита Стефан Бирчевић који се још… »
Хендикеп: Још један отказ селектору Ђорђевићу, овог пута принудан!
Хот спорт 28.08.2018
Желео је, али неће бити у могућности да помогне репрезентацији Србије. Након Николе Јокића, који и даље није навео праве разлоге одбијања да заигра у ‘четвртом прозору’ квалификација за Мундобаскет 2019. године у Кини, стигао… »
Бирчевић не може да помогне репрезентацији
Моззарт спорт 28.08.2018
Повреда је учинила своје. Среда је дан до када би селектор кошаркашке репрезентације Србије Александар Ђорђевић требало да саопшти скраћени списак имена за надолазеће квалификације, а према информацијама Спортског журнала на… »
Вести дана »
На данашњи дан: Битка код Сланкамена, умрла Мира Ступица, убијен Лорка, рођена Коко Шанел
Радио 021 пре 11 минутајош 3 повезане
Амерички разарач покварен у Тихом океану: 300 морнара данима било без воде, оброка, тоалета, климе...
Курир пре 6 сатијош 2 повезане
Лавров упозорио Лондон: Жао ми је Британије ако буде уз Украјину до самог краја
РТС пре 1 сатјош 1 повезана