Povezane vesti
Austrijska vojska šalje pojačanje za mirovnu misiju u BiH
Vesti online 28.08.2018
Austrijska vojska uputiće dodatne vojnike za potrebe mirovne misije EU u Bosni i Hercegovini (EUFOR), najavljeno je iz Ministarstva odbrane. Zapadni Balkan je za Austriju važan deo spoljne i odbrambene politike, naglašava Ministarstvo dodajući da je… »
Austrija šalje još vojnika u BiH: Dodatnih 150 ljudi za misiju EUFOR
Kurir 28.08.2018
Austrijska vojska uputiće dodatne vojnike za potrebe mirovne misije EU u Bosni i Hercegovini (EUFOR), najavljeno je iz Ministarstva odbrane. Zapadni Balkan je za Austriju važan deo spoljne i odbrambene politike, naglašava Ministarstvo dodajući da je… »
Austrija šalje dodatne vojnike za Eufor
RTS 28.08.2018
Za potrebe mirovne misije EU u Bosni i Hercegovini (Eufor), austrijska vojska uputiće dodatne vojnike, najavljeno je iz Ministarstva odbrane. Iz austrijskog Ministarstva odbrane napominju da je Zapadni Balkan je za tu zemlju važan deo spoljne i… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za četvrtak 23. oktobar: Danas sunčano i toplo, uveče naoblačenje
Beta pre 4 satijoš 2 povezane

Skup podrške Milanu Bogdanoviću: Vučić ispred Skupštine: "Mi moramo da sačuvamo mir, oni su nam pokazali koliko su neodgovorni" (foto/video)
Blic pre 5 satijoš 1 povezana

Macut u Londonu: Srbiju poštedeti političkih uslovljavanja u vezi sa Kosovom
Danas pre 9 satijoš 4 povezane

(Video) Oboren dostavljač hrane na motoru: Nesreća u Omladinskih brigada: Na terenu policija i hitna pomoć
Blic pre 4 satijoš 1 povezana

„Gluma je njeno veličanstvo, a ja sam samo njen podanik“: Bogdanu Dikliću uručena Nagrada „Dobričin prsten“
Danas pre 5 satijoš 1 povezana