Povezane vesti
Neviđeno, Zvezda postavila apsolutni rekord u Salcburgu!
Sportske.net 28.08.2018
Crvena zvezda od 21 čas u sredu igra odlučujući meč za plasman u Ligu šampiona, a meč će biti prilično dobro ispraćen. Veliko je interesovanje za meč Salcburga i Crvene zvezde. Naš aktuelni šampion ima priliku da se plasira u Ligu šampiona, posle dužeg… »
Rose pun sampopuzdanja: Želimo samo u Ligu šampiona, Zvezda igra tvrdo, a mi ćemo dati svoj maksimum
Hot sport 28.08.2018
Trener rivala Crvene zvezde istakao je da njegovu ekipu ne zanima Liga Evrope. Ko od ova dva kluba ide u najjače klupsko takmičenje videćemo sutra od 21 čas. – Imamo šansu da dostignemo velike ciljeve samo jednom pobedom. Ali, za to nam treba dobra… »
Koreografija i Ebisilio spremni
Mozzart sport 28.08.2018
Zvezdini igrači nisu tokom treninga obraćali mnogo pažnje na Red Bul Arenu niti su bili impresionirani. (Od izveštača MOZZART Sporta iz Salcburga) Idealnih 23-24 stepena i perfektan travnati tepih na Red Bul Areni dočekali su fudbalere Crvene zvezde na… »
Roze: Imam izuzetan tim, Liga Evrope me ne zanima
N1 Info 28.08.2018
Trener Salcburga Marko Roze istakao je da njegovi igrači imaju jedinstvenu priliku da ispune ambicije i konačno zaigraju u Ligi šampiona. Austrijski šampion igra sa Crvenom zvezdom revanš plej-ofa za elitno takmičenje. U prvoj utakmici u Beogradu bilo je… »
Milojević: Nisam znao da 13. put pokušavaju da uđu u Ligu šampiona
Vesti online 28.08.2018
Zvezdin trener iz Austrije uverava da je tim spreman za revanš protiv Salcburga (sreda, 21 čas) u poslednjem kolu kvalifikacija za vodeće evropsko klupsko takmičenje. - Utakmica ima veliki značaj i do sada smo uradili šta smo želeli. Spremićemo se i kad… »
Milojević: Daleko sam od velikih, nismo vežbali penale
N1 Info 28.08.2018
Trener Crvene zvezde Vladan Milojević izjavio je da se ni on ni njegovi igrači ne boje revanša plej-ofa za Ligu šampiona sa Salcburgom. "Ne vidim što bismo bili napeti, posle utakmice ide novi dan. Treniramo najbolje što možemo. Želeli smo da igramo ovo… »
Milojević: Igrači puni samopouzdanja, veruju u sebe
Dnevnik 28.08.2018
SALCBURG: Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je večeras da njegova ekipa ima veliko samopouzdanje i da ne oseća preveliki pritisak pred revanš protiv Salcburga u plej-ofu za Ligu šampiona. "Igramo drugo poluvreme utakmice, rekao sam da… »
Filip Stojković: Imaćemo domaću atmosferu na njihovom stadionu
Sportski žurnal 28.08.2018
Fudbaler Crvene zvezde Filip Stojković rekao je da očekuje da će ekipu u predstojećoj utakmici revanša za Ligu šampiona protiv Salcburga bodriti veliki broj navijača crveno-belih, koji će ih, kako je ocenio, nositi do pobede. – Nismo imali tu sreću u… »
Pižon pozvao na oprez: "Biće mnogo teško, ne zavaravajmo se"
Sportske.net 28.08.2018
Legendarni fudbaler Crvene zvezde Vladimir Petrović pozvao je danas na oprez pred revanš sa Salcburgom u baražu za Ligu šampiona. Legendarni fudbaler Crvene zvezde Vladimir Petrović pozvao je danas na oprez pred revanš sa Salcburgom u baražu za Ligu… »
Milojević u Salcburgu poručio: Pritisak? Ne vidim zašto bismo ga imali!
Sportski žurnal 28.08.2018
Trener Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da njegovim fudbalerima imaju samopouzdanje pred revanš sa Salcburgom i da se ne plaše, kao i da će dati sve od sebe i budu to što jesu da bi se plasirali u Ligu šampiona. – Ne manjka nam samopouzdanja… »
Roze puca od samopouzdanja: Imam tim izuzetnog kvaliteta i ne zanima me Liga Evrope
Mozzart sport 28.08.2018
„Igrači mi stalno pričaju kako žele da se oprobaju na najvećoj sceni. Eto im prilike sutra, neka pobede Zvezdu i ispune lične ambicije“, kaže trener Salcburga. Salcburg sutra uveče želi da ispiše novu stranicu istorije svog kluba i preko Crvene zvezde se… »
Krstičić o istorijskom meču: Sad je trenutak
N1 Info 28.08.2018
Vezista Crvene zvezde Nenad Krstičić kaže da crveno-beli idu na pobedu u revanšu plej-ofa za Ligu šampiona protiv Salcburga. U prvom duelu u Beogradu rezultat je bio 0:0, pa klub iz Ljutice Bogdana ima izgledne prilike da se nađe u grupnoj fazi Lige… »
Rodić: Generacije zvezdaša sanjaju Ligu šampiona
N1 Info 28.08.2018
Crvena zvezda u sredu od 21 čas igra protiv Salzburga u Austriji revanš meč poslednjeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona, a bek crveno belih Milan Rodić poručuje da ekipa ne planira da se zaustavi kada je već na korak od ostvarenja sna. "Veoma važna… »
Vesti dana »

Sastanak Trampa i Zelenskog: Pet tačaka o razgovorima u Vašingtonu
BBC News pre 51 minutajoš 13 povezanih

Student PMF-a priveden na blokadi u Novom Sadu: Njegova koleginica tvrdi da joj je policajac rekao da ga "vodi na streljanje"
N1 Info pre 26 minutajoš 7 povezanih

Danas do 33 stepena celzijusa Uživajte dok možete jer već od ovog datuma sledi temperaturni šok
Dnevnik pre 56 minutajoš 13 povezanih

Uživo pakao kod serebrjanske šume, zbrisana 53 brigada Rusi celu noć tukli po Odesi, ima mrtvih
Alo pre 31 minutajoš 12 povezanih