Повезане вести

Невиђено, Звезда поставила апсолутни рекорд у Салцбургу!

Невиђено, Звезда поставила апсолутни рекорд у Салцбургу!

Спортске.нет 28.08.2018
Црвена звезда од 21 час у среду игра одлучујући меч за пласман у Лигу шампиона, а меч ће бити прилично добро испраћен. Велико је интересовање за меч Салцбурга и Црвене звезде. Наш актуелни шампион има прилику да се пласира у… »
Росе пун сампопуздања: Желимо само у Лигу шампиона, Звезда игра тврдо, а ми ћемо дати свој максимум

Росе пун сампопуздања: Желимо само у Лигу шампиона, Звезда игра тврдо, а ми ћемо дати свој максимум

Хот спорт 28.08.2018
Тренер ривала Црвене звезде истакао је да његову екипу не занима Лига Европе. Ко од ова два клуба иде у најјаче клупско такмичење видећемо сутра од 21 час. – Имамо шансу да достигнемо велике циљеве само једном победом. Али, за… »
Кореографија и Ебисилио спремни

Кореографија и Ебисилио спремни

Моззарт спорт 28.08.2018
Звездини играчи нису током тренинга обраћали много пажње на Ред Бул Арену нити су били импресионирани. (Од извештача МОЗЗАРТ Спорта из Салцбурга) Идеалних 23-24 степена и перфектан травнати тепих на Ред Бул Арени дочекали су… »
Розе: Имам изузетан тим, Лига Европе ме не занима

Розе: Имам изузетан тим, Лига Европе ме не занима

Н1 Инфо 28.08.2018
Тренер Салцбурга Марко Розе истакао је да његови играчи имају јединствену прилику да испуне амбиције и коначно заиграју у Лиги шампиона. Аустријски шампион игра са Црвеном звездом реванш плеј-офа за елитно такмичење. У првој… »
Милојевић: Нисам знао да 13. пут покушавају да уђу у Лигу шампиона

Милојевић: Нисам знао да 13. пут покушавају да уђу у Лигу шампиона

Вести онлине 28.08.2018
Звездин тренер из Аустрије уверава да је тим спреман за реванш против Салцбурга (среда, 21 час) у последњем колу квалификација за водеће европско клупско такмичење. - Утакмица има велики значај и до сада смо урадили шта смо… »
Милојевић: Далеко сам од великих, нисмо вежбали пенале

Милојевић: Далеко сам од великих, нисмо вежбали пенале

Н1 Инфо 28.08.2018
Тренер Црвене звезде Владан Милојевић изјавио је да се ни он ни његови играчи не боје реванша плеј-офа за Лигу шампиона са Салцбургом. "Не видим што бисмо били напети, после утакмице иде нови дан. Тренирамо најбоље што можемо… »
Милојевић: Играчи пуни самопоуздања, верују у себе

Милојевић: Играчи пуни самопоуздања, верују у себе

Дневник 28.08.2018
САЛЦБУРГ: Тренер фудбалера Црвене звезде Владан Милојевић рекао је вечерас да његова екипа има велико самопоуздање и да не осећа превелики притисак пред реванш против Салцбурга у плеј-офу за Лигу шампиона. "Играмо друго… »
Филип Стојковић: Имаћемо домаћу атмосферу на њиховом стадиону

Филип Стојковић: Имаћемо домаћу атмосферу на њиховом стадиону

Спортски журнал 28.08.2018
Фудбалер Црвене звезде Филип Стојковић рекао је да очекује да ће екипу у предстојећој утакмици реванша за Лигу шампиона против Салцбурга бодрити велики број навијача црвено-белих, који ће их, како је оценио, носити до победе. –… »
Пижон позвао на опрез: "Биће много тешко, не заваравајмо се"

Пижон позвао на опрез: "Биће много тешко, не заваравајмо се"

Спортске.нет 28.08.2018
Легендарни фудбалер Црвене звезде Владимир Петровић позвао је данас на опрез пред реванш са Салцбургом у баражу за Лигу шампиона. Легендарни фудбалер Црвене звезде Владимир Петровић позвао је данас на опрез пред реванш са… »
Милојевић у Салцбургу поручио: Притисак? Не видим зашто бисмо га имали!

Милојевић у Салцбургу поручио: Притисак? Не видим зашто бисмо га имали!

Спортски журнал 28.08.2018
Тренер Црвене звезде Владан Милојевић рекао је да његовим фудбалерима имају самопоуздање пред реванш са Салцбургом и да се не плаше, као и да ће дати све од себе и буду то што јесу да би се пласирали у Лигу шампиона. – Не… »
Розе пуца од самопоуздања: Имам тим изузетног квалитета и не занима ме Лига Европе

Розе пуца од самопоуздања: Имам тим изузетног квалитета и не занима ме Лига Европе

Моззарт спорт 28.08.2018
„Играчи ми стално причају како желе да се опробају на највећој сцени. Ето им прилике сутра, нека победе Звезду и испуне личне амбиције“, каже тренер Салцбурга. Салцбург сутра увече жели да испише нову страницу историје свог клуба… »
Крстичић о историјском мечу: Сад је тренутак

Крстичић о историјском мечу: Сад је тренутак

Н1 Инфо 28.08.2018
Везиста Црвене звезде Ненад Крстичић каже да црвено-бели иду на победу у реваншу плеј-офа за Лигу шампиона против Салцбурга. У првом дуелу у Београду резултат је био 0:0, па клуб из Љутице Богдана има изгледне прилике да се нађе… »
Родић: Генерације звездаша сањају Лигу шампиона

Родић: Генерације звездаша сањају Лигу шампиона

Н1 Инфо 28.08.2018
Црвена звезда у среду од 21 час игра против Салзбурга у Аустрији реванш меч последњег кола квалификација за Лигу шампиона, а бек црвено белих Милан Родић поручује да екипа не планира да се заустави када је већ на корак од… »

Вести дана »