Povezane vesti
Udario dvojicu policajaca, pa pobegao
Radio 021 28.08.2018
Policija u Majdanpeku uhapsila je danas K. A. (21) iz okoline Majdanpeka, osumnjičenog da je upravljajući automobilom "pežo" namerno udario dvojicu policajaca, a potom pobegao. Kako je saopšteno, kada je policija prilikom kontrole saobraćaja na izlazu iz… »
Prijava protiv vozača
Danas 28.08.2018
Policija u Šapcu podneće krivičnu prijavu protiv četrdesetosmogodišnjaka iz Loznice zbog sumnje da je automobilom udario u četrdesetpetogodišnjeg pešaka na lokalnom putu i pobegao. Policija će podneti krivičnu prijavu protiv njega zbog sumnje da je… »
Vesti dana »
Tragedija u švajcarskom skijalištu: 40 mrtvih, među povređenima i državljani Srbije
BBC News pre 1 satjoš 25 povezanih
Moneke sve zapalio svojoj izjavom: „Ne znam da li ti ideš, ali ja ću biti u Atini na f4!“
Hot sport pre 42 minutajoš 88 povezanih
Četvoro Srba povređeno u požaru u Švajcarskoj! Ovo je uzrok katastrofe u kojoj su ljudi goreli živi, progovorio vlasnik bara: "Bilo je više izlaza, ali su svi bežali na glavni"
Blic pre 7 minutajoš 59 povezanih
Meteorolozi otkrili kada će pasti prvi sneg u 2026: Zabeleće se i Beograd, do 20 cm snežnih padavina za vikend
Mondo pre 2 satajoš 62 povezane
Snežni pokrivač stiže u veći deo Srbije: RHMZ najavljuje ledenu kišu i nagli pad temperature
Moj Novi Sad pre 52 minutajoš 20 povezanih