Повезане вести
Нова открића о "божанској честици": И Срби допринели сазнањима о Хигсовом бозону
Вечерње новости 28.08.2018
Шест година након што је откривен Хигсов бозон, такозвана божја честица, коначно је уочено шта он заправо ради већи део свог времена. ШЕСТ година након што је откривен Хигсов бозон, такозвана божја честица, коначно је уочено шта… »
Преломно откриће у ЦЕРН-у: Распад Хигсовог бозона
Радио 021 28.08.2018
Шест година након што је Хигсов бозон откривен, коначно је уочено на који се начин распада на фундаменталне честице које су познате као ботом кваркови. Ово откриће су у ЦЕРН-у представиле колаборације АТЛАС и ЦМС, две највеће… »
ЦЕРН, преломно откриће у распаду Хигсовог бозона
РТС 28.08.2018
Шест година након што је Хигсов бозон откривен, коначно је уочено на који се начин распада на фундаменталне честице које су познате као ботом кваркови. Ово откриће су данас, 28. августа, у ЦЕРН-у представиле колаборације АТЛАС и… »
Преломно откриће у коме су учествовали српски физичари: Научници у ЦЕРН-у открили начин на који се распада Хигсов бозон
Блиц 28.08.2018
Научници Европске организације за нуклеарну физику (ЦЕРН) саопштили су данас да су дошли до преломног научног открића везаног за распад Хигсовог бозона, а у њему су учествовали и научници из Србије. - Шест година након што је… »
Вести дана »

Временска прогноза за четвртак 23. октобар: Данас сунчано и топло, увече наоблачење
Бета пре 2 сатајош 1 повезана

Скуп подршке Милану Богдановићу: Вучић испред Скупштине: "Ми морамо да сачувамо мир, они су нам показали колико су неодговорни" (фото/видео)
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана

(Видео) Оборен достављач хране на мотору: Несрећа у Омладинских бригада: На терену полиција и хитна помоћ
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана

„Глума је њено величанство, а ја сам само њен поданик“: Богдану Диклићу уручена Награда „Добричин прстен“
Данас пре 2 сатајош 1 повезана