Povezane vesti
Orban: Salvini moj heroj, Makron neprijatelj
Novi magazin 28.08.2018
Mađarski premijer Viktor Orban je danas rekao da je italijanski ministar unutrašnjih poslova Mateo Salvini "njegov heroj" a kao svog glavnog protivnika u Evropi je označio francuskog predsednika Emanuela Makrona. "On je moj heroj i moj saputnik", rekao… »
Orban: Potrebna nova EK koja će da zaustavlja migracije
N1 Info 28.08.2018
Evropi je potrebna nova Evropska komisija koja će da se zalaže za zaštitu granica i zaustavljanje migracija, izjavio je premijer Mađarske Viktor Orban. On je na zajedničkoj konferenciji za novinare sa ministrom unutrašnjih poslova Italije Mateom… »
Orban oduševljen Salvinijem: On je moj heroj, hteo sam da ga lično upoznam! (foto)
Kurir 28.08.2018
Mađarski premijer, Viktor Orban, izjavio je danas u Milanu, gde je stigao na sastanak sa vicepremijerom Italije Mateom Salvinijem, da je potpredsednik italijanske vlade njegov "heroj sa kojim je želeo da se lično upozna", a da je dozvolu za susret sa… »
Vesti dana »

Danas pretežno oblačno i hladnije vreme, temperatura do 16
Glas Zapadne Srbije pre 1 satjoš 14 povezanih

"Puklo je kao bomba": Novi detalji požara u Požeškoj: Restoran koji je jutros izgoreo do temelja bio na meti napadača pre 7 dana
Blic pre 42 minutajoš 28 povezanih

Žestok napad ukrajinaca na belgorod! Padaju granate, 40.000 ljudi u mraku, nestala struja! Objavljeni snimci (foto/video)
Kurir pre 27 minutajoš 12 povezanih

Novak iz automobila snimio neverovatan prizor! Srbin ovako nešto nije doživeo u karijeri! Pamtiće ovo do kraja života!
Kurir pre 12 minutajoš 14 povezanih