Povezane vesti
Orban: Salvini moj heroj, Makron neprijatelj
Novi magazin 28.08.2018
Mađarski premijer Viktor Orban je danas rekao da je italijanski ministar unutrašnjih poslova Mateo Salvini "njegov heroj" a kao svog glavnog protivnika u Evropi je označio francuskog predsednika Emanuela Makrona. "On je moj heroj i moj saputnik", rekao… »
Orban: Potrebna nova EK koja će da zaustavlja migracije
N1 Info 28.08.2018
Evropi je potrebna nova Evropska komisija koja će da se zalaže za zaštitu granica i zaustavljanje migracija, izjavio je premijer Mađarske Viktor Orban. On je na zajedničkoj konferenciji za novinare sa ministrom unutrašnjih poslova Italije Mateom… »
Orban oduševljen Salvinijem: On je moj heroj, hteo sam da ga lično upoznam! (foto)
Kurir 28.08.2018
Mađarski premijer, Viktor Orban, izjavio je danas u Milanu, gde je stigao na sastanak sa vicepremijerom Italije Mateom Salvinijem, da je potpredsednik italijanske vlade njegov "heroj sa kojim je želeo da se lično upozna", a da je dozvolu za susret sa… »
Vesti dana »

Pro-palestinske demonstracije u Madridu skratile biciklističku trku Vuelta kroz Španiju, Izrael ljut
Beta pre 1 satjoš 2 povezane

28 godina kasnije: Hram kostiju: Pogledajte novi trejler i saznajte kada nastavak ove franšize stiže u naše bioskope
Danas pre 3 satajoš 1 povezana

Šta je CN gas, za koji studenti tvrde da je policija koristila protiv građana u Novom Sadu?
Danas pre 51 minutajoš 1 povezana