Povezane vesti
Orban: Potrebna nova EK koja će da zaustavlja migracije
N1 Info 28.08.2018
Evropi je potrebna nova Evropska komisija koja će da se zalaže za zaštitu granica i zaustavljanje migracija, izjavio je premijer Mađarske Viktor Orban. On je na zajedničkoj konferenciji za novinare sa ministrom unutrašnjih poslova Italije Mateom… »
Orban: Salvini moj heroj, Makron neprijatelj
Novi magazin 28.08.2018
Mađarski premijer Viktor Orban je danas rekao da je italijanski ministar unutrašnjih poslova Mateo Salvini "njegov heroj" a kao svog glavnog protivnika u Evropi je označio francuskog predsednika Emanuela Makrona. "On je moj heroj i moj saputnik", rekao… »
Orban oduševljen Salvinijem: On je moj heroj, hteo sam da ga lično upoznam! (foto)
Kurir 28.08.2018
Mađarski premijer, Viktor Orban, izjavio je danas u Milanu, gde je stigao na sastanak sa vicepremijerom Italije Mateom Salvinijem, da je potpredsednik italijanske vlade njegov "heroj sa kojim je želeo da se lično upozna", a da je dozvolu za susret sa… »
Vesti dana »

Obustavljen železnički saobraćaj: Preduzeće „Srbijavoz“ saopštilo da su primili dojavu o eksplozivnim napravama
N1 Info pre 33 minutajoš 12 povezanih

Putin se večeras sastao sa Vitkofom - oči sveta su uprte u Moskvu, odlučuje se o sudbini 4 ključne pozicije
Telegraf pre 1 satjoš 11 povezanih

Objavljeni tajni snimci novosadskih aktivista: Studenti se redom ograđuju
Radio 021 pre 1 satjoš 7 povezanih

Peking: Kina, Iran i Rusija pokrenuli razgovore o iranskim nuklearnim pitanjima
Al Jazeera pre 52 minutajoš 1 povezana

Usvojen Nacrt ustava Republike Srpske, predviđeno pravo na samoopredeljenje
Sputnik pre 21 minutajoš 4 povezane