Povezane vesti
Rada Manojlović kod lekara svake nedelje: Spolja gladac, iznutra jadac
Tračara 28.08.2018
Rada Manojlović već godinama ima zdravstvenih problema, zbog kojih jednom nedeljno mora da posećuje lekara. Novinari su je zatekli ispred jedne klinike, gde je bila kod kiropraktičara. “Došla sam da lečim kičmu. Problem imam samo što sam lenja za sve u… »
Rada Manojlović u bolnici: Pevačica završila kod lekara zbog bolova, morala da traži pomoć (video)
Blic 28.08.2018
Pevačicu Radu Manojlović smo zatekli ispred jedne privatne klinike u Beogradu kako izlazi sa terapije. Kako kaže za „Blic”, ona mora jednom nedeljno da posećuje lekara. U opuštenom izdanju Rada Manojlović je izašla iz svog automobila i krenula ka klinici… »
Vesti dana »
Specijalni sud: Selaković se izjasnio da nije kriv u slučaju Generalštab, naredno ročište 15. aprila
Beta pre 50 minutajoš 53 povezane
Još danas i sutra: Rok za prijave nelegalnih objekata ističe u četvrtak u ponoć
N1 Info pre 1 satjoš 72 povezane
"Batut" objavio broj obolelih od raka za 2024. godinu, Srbija četvrta u Evropi po riziku umiranja od malignih bolesti
Insajder pre 29 minutajoš 43 povezane
Održana sednica Komisije za reviziju i kontrolu tačnosti biračkog spiska: za prvog predsednika izabran Vujo Ilić
Euronews pre 2 satajoš 22 povezane
Vremenska prognoza za četvrtak, 5. februar: Sutra u većem delu Srbije promenljivo oblačno
Beta pre 2 satajoš 26 povezanih