Povezane vesti
Rada Manojlović kod lekara svake nedelje: Spolja gladac, iznutra jadac
Tračara 28.08.2018
Rada Manojlović već godinama ima zdravstvenih problema, zbog kojih jednom nedeljno mora da posećuje lekara. Novinari su je zatekli ispred jedne klinike, gde je bila kod kiropraktičara. “Došla sam da lečim kičmu. Problem imam samo što sam lenja za sve u… »
Rada Manojlović u bolnici: Pevačica završila kod lekara zbog bolova, morala da traži pomoć (video)
Blic 28.08.2018
Pevačicu Radu Manojlović smo zatekli ispred jedne privatne klinike u Beogradu kako izlazi sa terapije. Kako kaže za „Blic”, ona mora jednom nedeljno da posećuje lekara. U opuštenom izdanju Rada Manojlović je izašla iz svog automobila i krenula ka klinici… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO „Nećemo stati, sila nas neće ućutkati“: Poručili studenti u Nišu na protestu ispred SNS
Nova pre 21 minutajoš 45 povezanih
Merc jasno stavio do znanja Trampu: Evropa mora da bude deo procesa za okončanje rata u Ukrajini
Telegraf pre 51 minutajoš 90 povezanih
Vučić: Amerikanci da bi dali licencu NIS-u žele da vide ceo ugovor, to nije moguće za pet dana
Morava info pre 3 satajoš 26 povezanih
Poplave i snežne mećave "opkolile" Srbiju: Zavejani putevi i automobili, poplave odnose živote i imovinu
Telegraf pre 2 satajoš 25 povezanih