Povezane vesti

Predsednik ASS nakon skandala: Odlazite iz atletike, za vas nema mesta u ovom sportu

Predsednik ASS nakon skandala: Odlazite iz atletike, za vas nema mesta u ovom sportu

Hot sport 29.08.2018
Predsednik Atletskog saveza Srbije Veselin Jevrosimović oštro je reagovao nakon skandala koji se desio u Sremskoj Mitrovici. Pravi hit na internetu postalo je merenje hica Vedrana Samca, s’ obzirom da se vidi kako sudiji nakon bacanja ‘koriguje’… »
Predsednik ASS posle skandala: ''Odlazite iz atletike!''

Predsednik ASS posle skandala: ''Odlazite iz atletike!''

Sportske.net 29.08.2018
Prvi čovek Atletskog saveza Srbije Veselin Jevrosimović oglasio se posle najnovijeg skndala u Sremskoj Mitrovici. Merenje ''rekordnog'' hica Vedrana Samca u disciplini bacanje koplja na takmičenju u Sremskoj Mitrovici postalo je pravi hit na… »
Jevrosimović: Snimak o skandalu pustio ASS

Jevrosimović: Snimak o skandalu pustio ASS

Mondo 29.08.2018
Prvi čovek Atletskog saveza Srbije Veselin Jevrosimović potvrdio da je bilo neregularnosti na mitingu na kojem je Vedran Samac postigao novi državni rekord u bacanju koplja. Sudije suspendovane i protiv njih je pokrenut postupak. Foto: MN Press Na… »
ASS: Prevaranti odlazite iz atletike

ASS: Prevaranti odlazite iz atletike

N1 Info 29.08.2018
Predsednik Atletskog saveza Srbije Veselin Jevrosimović se oglasio posle skandaloznog događaja, koji je potresao srpsku atletiku. Srpski bacač koplja Vedran Samac je navodno postavio novi državni rekord, ali je utvrđeno da je bilo nepravilnosti… »
Atletski savez suspendovao sudije zbog Samčevog rekorda

Atletski savez suspendovao sudije zbog Samčevog rekorda

Dnevnik 29.08.2018
BEOGRAD: Predsednik Atletskog saveza Srbije Veselin Jevrosimović izjavio je danas da je video snimak pokazao da je bilo neregularnosti u rezultatu Vedrana Samca, koji je sa 85,60 metara navodno postavio državni rekord u bacanju koplja, i najavio da će… »
Samac: Bacio sam rekord, ali imam neprijatelje!

Samac: Bacio sam rekord, ali imam neprijatelje!

Mondo 29.08.2018
"Bacio sam rekord! I to je videlo preko hiljadu ljudi koliko je bilo na stadionu. Boriću se za pravdu da se istera do kraja. Sigurno da imam mnogo neprijatelja i da je nekome želja da baci ljagu na moje rezultate", poručio atletičar. Foto: MN Press… »
Vedran Samac: Boriću se za pravdu, bacio sam rekord!

Vedran Samac: Boriću se za pravdu, bacio sam rekord!

Sportski žurnal 29.08.2018
Sigurno da imam mnogo neprijatelja i da je nekome želja da baci ljagu na moje rezultate o Slučaj je već dat na analizu, Atletski savez Srbije i nadležni organi se bave time – kaže Vedran Samac. Lepe vesti iz atletike stigle su u nedelju, Vedran… »
Bruka: Namešten rekord Srbije u atletici?!

Bruka: Namešten rekord Srbije u atletici?!

Mondo 29.08.2018
Da li je novi rekord Srbije u bacanju koplja lažiran? Atletski savez pokrenuo istragu. Foto: MN Press Vedran Samac postavio je novi rekord Srbije u bacanju koplja proteklog vikenda na mitingu u Sremskoj Mitrovici, ali je veliko pitanje da li je on i… »
Branković za “Novosti”: Bačena ogromna ljaga na atletiku!

Branković za “Novosti”: Bačena ogromna ljaga na atletiku!

Večernje novosti 28.08.2018
Direktor ASS o skandalu sa rekordom Vedrana Samca: Ovo je sramota! Sudije su suspendovane, krivce ćemo sigurno oterati iz našeg sporta. KOPLjE leti pravo u skandal! Atletski savez Srbije pokrenuo je istragu povodom mogućeg lažiranja rezultata Vedrana… »

Vesti dana »