Повезане вести
Председник АСС након скандала: Одлазите из атлетике, за вас нема места у овом спорту
Хот спорт 29.08.2018
Председник Атлетског савеза Србије Веселин Јевросимовић оштро је реаговао након скандала који се десио у Сремској Митровици. Прави хит на интернету постало је мерење хица Ведрана Самца, с’ обзиром да се види како судији након… »
Председник АСС после скандала: ''Одлазите из атлетике!''
Спортске.нет 29.08.2018
Први човек Атлетског савеза Србије Веселин Јевросимовић огласио се после најновијег скндала у Сремској Митровици. Мерење ''рекордног'' хица Ведрана Самца у дисциплини бацање копља на такмичењу у Сремској Митровици постало је… »
Јевросимовић: Снимак о скандалу пустио АСС
Мондо 29.08.2018
Први човек Атлетског савеза Србије Веселин Јевросимовић потврдио да је било нерегуларности на митингу на којем је Ведран Самац постигао нови државни рекорд у бацању копља. Судије суспендоване и против њих је покренут поступак… »
АСС: Преваранти одлазите из атлетике
Н1 Инфо 29.08.2018
Председник Атлетског савеза Србије Веселин Јевросимовић се огласио после скандалозног догађаја, који је потресао српску атлетику. Српски бацач копља Ведран Самац је наводно поставио нови државни рекорд, али је утврђено да је… »
Атлетски савез суспендовао судије због Самчевог рекорда
Дневник 29.08.2018
БЕОГРАД: Председник Атлетског савеза Србије Веселин Јевросимовић изјавио је данас да је видео снимак показао да је било нерегуларности у резултату Ведрана Самца, који је са 85,60 метара наводно поставио државни рекорд у бацању… »
Самац: Бацио сам рекорд, али имам непријатеље!
Мондо 29.08.2018
"Бацио сам рекорд! И то је видело преко хиљаду људи колико је било на стадиону. Борићу се за правду да се истера до краја. Сигурно да имам много непријатеља и да је некоме жеља да баци љагу на моје резултате", поручио… »
Ведран Самац: Борићу се за правду, бацио сам рекорд!
Спортски журнал 29.08.2018
Сигурно да имам много непријатеља и да је некоме жеља да баци љагу на моје резултате о Случај је већ дат на анализу, Атлетски савез Србије и надлежни органи се баве тиме – каже Ведран Самац. Лепе вести из атлетике стигле су у… »
Брука: Намештен рекорд Србије у атлетици?!
Мондо 29.08.2018
Да ли је нови рекорд Србије у бацању копља лажиран? Атлетски савез покренуо истрагу. Фото: МН Пресс Ведран Самац поставио је нови рекорд Србије у бацању копља протеклог викенда на митингу у Сремској Митровици, али је велико… »
Бранковић за “Новости”: Бачена огромна љага на атлетику!
Вечерње новости 28.08.2018
Директор АСС о скандалу са рекордом Ведрана Самца: Ово је срамота! Судије су суспендоване, кривце ћемо сигурно отерати из нашег спорта. КОПЉЕ лети право у скандал! Атлетски савез Србије покренуо је истрагу поводом могућег… »
Вести дана »

"Украјина неће дати своју земљу: Окупаторима!" Зеленски се огласио након најаве састанка Трампа и Путина
Блиц пре 6 минутајош 36 повезаних

Дачић: Авио-бомба у Београду безбедно уклоњена, биће уништена у Делиблатској пешчари
РТВ пре 7 минутајош 17 повезаних

Србин имао једну од најбољих статистика у историји тениса: Овако нешто дуго није виђено
Нова пре 6 минутајош 15 повезаних