Повезане вести
Састав Партизана: Бата први пут мења тим?
Мондо 29.08.2018
Зоран Мирковић морао је да направи промене у стартној постави, јер црногорски тандем "Јанковић-Косовић" није у могућности да помогне против Бешикташа. /од репортера Монда из Истанбула/ Повреда Марка Јанковића и суспензија Небојше… »
Одрађен и тренинг: Партизан опробао терен у Истанбулу
Хот спорт 29.08.2018
Изабраници Зорана Мирковића су вечерас одрадили и тренинг пред сутрашњу утакмицу. У четвртак од 20 часова Партизан ће против домаћег Бешикташа играти за пролаз у групну фазу Лиге Европе. Подсетимо, први меч завршио се резултатом… »
Сума: Не могу навијачи да одлучују о мом статусу
Н1 Инфо 29.08.2018
Везни фудбалер Партизана Сејдуба Сума спреман је да помогне екипи уколико у среду добије шансу у реваншу плеј-офа за пласман у Лигу Европе против Бешикташа. Интернационалац из Гвинеје на почетку ове сезоне више се истицао по… »
Мирковић и Илић једногласни у Истанбулу: ''Не плашимо се!''
Спортске.нет 29.08.2018
Тренер фудбалера Партизана Зоран Мирковић рекао је данас да његова екипа у Истанбул на реванш утакмицу баража за Лигу Европе против Бешикташа није дошла "с белом заставом", као и да се црно-бели не прибојавају противника и… »
Сума: Не знам за одлазак
Вечерње новости 29.08.2018
Ту сам, спреман сам да помогнем. Сви имају шансу да заиграју и ја знам шта ми је чинити ако добијем прилику да се нађем на терену – каже везиста црно-белих. ОМАЛЕНИ везиста Партизана Сејдуба Сума нашао се на списку путника за… »
Партизан одрадио тренинг на велелепној “Водафон арени” (фото, видео)
Вечерње новости 29.08.2018
Изабраници Зорана Мирковића одрадили су последњи тренинг пред реванш меч плеј-офа Лиге Европе на стадиону Бешикташа. Фудбалери Партизана, барем на први поглед, делују мирно пред реванш меч плеј-офа Лиге Европе. Тренер клуба из… »
Сума: Мирковић? Са оваквим тренером нема шале!
Спортски журнал 29.08.2018
Сам, са слушалицама на ушима, у свом свету... Сејдуба Сума на београдском аеродрому уочи Партизановог пута у Истанбул! Специјално за Журнал из Истанбула Владислав Влајић За новинаре, ипак, Сејдуба Сума је увек доступан, крајње… »
Сума: Са Мирковићем нема шале, диже нас на виши ниво
Моззарт спорт 29.08.2018
"Неће навијачи и људи ван клуба одлучивати о мом статусу", поручује Партизанов везиста. (Од извештача МОЗЗАРТ Спорта из Турске) Навијачи би рекли "сад или никад". Кад је услед повреде Марка Јанковића отворен конкурс за једну од… »
Сума: Чекам своју шансу
Мондо 29.08.2018
Сејдуба Сума могао би у четвртак у Истанбулу да добије последњу шансу, од које би зависила и његова будућност у Партизану. Фото: МН Пресс Повреда Марка Јанковића у београдском дуелу Партизана и Бешикташа (1:1), довела је до… »
Мирковић повео 22 играча у Истанбул
Политика 29.08.2018
Фудбалери Партизана отпутовали су данас у Истанбул, на реванш утакмицу баража за Лигу Европа са турским Бешикташем. Тренер Зоран Мирковић повео је 22 играча, међу којима Владимира Стојковића, Филипа Кљајића, Марка Јовичића… »
Партизан срчано на Бешикташ
Дневник 29.08.2018
Фудбалери Партизана сутра (20 часова, РТС 1) на ,,Водафон арени“, против Бешикташа играју реванш меч плеј-офа квалификација за Лигу Европе. Црно-бели из првог дулеа имају (не)повољан резултат (1:1) и свесни су да морају добро да… »
Гунеш: "Нећемо дозволити изненађење"
Спортске.нет 29.08.2018
Стратег Бешикташа Шенол Гунеш архивирао је пораз од Анталије и открио како ће његова екипа приступити утакмици са Партизаном. Самоуверено је звучао тренер Бешикташа Шенол Гунеш након јучерашњег тренинга којим је започео… »
Мирковић: Спремни за пакао у Истанбулу, нек` се настави традиција да смо бољи у гостима
Спортски журнал 29.08.2018
Тренер Партизана Зоран Мирковић рекао је да очекује да ће његов тим бити на високом нивоу у Истанбулу и покушати да избаци Бешикташ за пласман у Лигу Европе. – Бешикташ је јак противник, а не иде нам на руку што бележи слабе… »
Мирковић пред Бешикташ: Спремни за паклену атмосферу
Н1 Инфо 29.08.2018
Тренер фудбалера Партизана Зоран Мирковић истакао је да ће његов тим урадити све да остане у Лиги Европе, те да ће дан уочи реванша против Бешикташа провежбати и пенале. Црно-бели су у среду отпутовали у Истанбул, где ће… »
Без двојице Црногораца - Ево кога је Бата повео у Истанбул
Спортске.нет 29.08.2018
Марко Јанковић и Небојша Косовић остали у Београду, на списку путника двојица фудбалера којих није било у протоколу на неколико последњих утакмица Партизана. Експедиција вицешампиона Србије запутила се јутрос за Истанбул на… »
Мирковић: Спремни смо за пакао, вежбаћемо пенале, па нек буде као у Бриселу
Моззарт спорт 29.08.2018
Тренер Партизана опрезни оптимиста уочи пута у Истанбул на реванш плеј-офа Лиге Европе са Бешикташом. Партизан ће у Истанбулу против Бешикташа изаћи на терен без страха, свестан да га чека паклена атмосфера на трибинама, али са… »
Партизанов списак за Бешикташ - ту су Шеховић и Сума
Моззарт спорт 29.08.2018
Као што је најављено, Јанковић остао у Београду. Фудбалери Партизана тачно у 10 сати одлетели су са београдског аеродрома Никола Тесла за Истанбул, где их у четвртак увече очекује реванш меч плеј-офа за Лигу Европе са… »
Пред улазак у авион за Истанбул: Порука Бате Мирковића веома радује навијаче Партизана!
Хот спорт 29.08.2018
То је оно чиме се све присталице црно-белих боја воде ових дана ишчекујући реванш против Бешикташа. Чартер летом који ће се у 10 сати одвојити са писте београдског аеродрома ‘Никола Тесла’, играчи, стручни штаб, новинари и… »
Мирковић не би да руши традицију
Спортске.нет 29.08.2018
Ексепдиција фудбалског клуба Партизан кренула је пут Истанбула на реванш утакмицу плеј-офа за пласман у Лигу Европе. Вицешампион Србије кренуо је овога јутра са београдског аеродрома "Никола Тесла" на реванш утакмицу плеј-оф фазе… »
Напред Партизан!
Мондо 29.08.2018
Фудбалери Партизана отпутовали у Истанбул на реванш меч Бешикташу у плеј-офу за улазак у групну фазу Лиге Европе. "Да не рушимо традицију", порука је Зорана Бате Мирковића. Фото: МН Пресс Партизан има прилику да против моћног… »
Вести дана »
Реакције на изјаву министарке Снежане Пауновић о етничком чишћењу
Наслови.аи пре 5 минутајош 64 повезане
"Стално је била насмејана, ведра..." Огласио се кум Јоване која је страдала током повратка са Острога: "То ми је кумче, толико ми је тешко..."
Блиц пре 24 минутајош 30 повезаних
Решавање проблема мештана Нештина и Визића: Дачић у преговорима са Хрватском
Наслови.аи пре 25 минутајош 15 повезаних
Индекс учинка у заштити животне средине: Србија међу три најгоре земље у Европи
Време пре 5 сатијош 1 повезана
Супер уторак за проширење ЕУ: Напредак кандидата и статус Србије
Наслови.аи пре 1 сатјош 43 повезане