Povezane vesti

Legendarni teniser poručio mlađim kolegama: Igrate za 3.5 miliona dolara, a žalite se na vrućinu – ja bih igrao u podne u…

Legendarni teniser poručio mlađim kolegama: Igrate za 3.5 miliona dolara, a žalite se na vrućinu – ja bih igrao u podne u…

Hot sport 29.08.2018
Veliki broj učesnika poslednjeg gren slema u sezoni žali se na nesnosne veućine u Njujorku. Organizatori prestižnog turnira u ‘velikoj jabuci’ obezbedili su čak 53 miliona dolara za nagradni fond. Pobednik US Opena u sinlgu osvojiće 3.5 miliona… »
"Je li vruće? Za 3,5 mil $ igrao bih u podne u Sahari"

"Je li vruće? Za 3,5 mil $ igrao bih u podne u Sahari"

Vesti online 29.08.2018
Početak US Opena obeležile su visoke temperature i velika vlažnost vazduha u Njujorku koji otežavaju teniserima nastupe na "Flašing Medouzu". To je pravilo probleme i Novaku Đokoviću u meču sa Martonom Fučovičem, a zbog teških uslova im je čak… »
Prozivka bivšeg tenisera: Vruće vam je? Za te pare ja bih igrao u Sahari u sred podneva! (foto)

Prozivka bivšeg tenisera: Vruće vam je? Za te pare ja bih igrao u Sahari u sred podneva! (foto)

Hot sport 29.08.2018
Vrućina u Njujorku otežava igru mnogim teniserima na Otvorenom prvenstvu SAD, a na tu temu oglasio se i bivši as Džimi Konors. Visoke temperature u velikoj meri pravile su juče probleme Novaku Đokoviću u duelu sa Mađarem Martonom Fučovičem, pa… »

Vesti dana »